Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji presretni

Redatelj potvrdio: Osjećam se kao da nemam izbora. Snimit ćemo dugu sezonu serije 'Squid game'

Igra lignje
Foto: Netflix
1/6
10.11.2021.
u 21:00

Naime, redatelj i kreator Hwang Dong-hyuk potvrdio je vijest rekavši kako su pritisci za snimanje nove sezone dolazili danima sa svih strana.

Obožavatelji serije 'Igra lignje' imaju razloga za veselje. Naime, redatelj i kreator Hwang Dong-hyuk potvrdio je vijest rekavši kako su pritisci za snimanje nove sezone dolazili danima sa svih strana. 

- Bio sam pod velikim pritiskom, ljudi su konstantno tražili drugu sezonu jer su se zaljubili u prvu. Osjećam se kao da nemam izbora - kazao je Hwang i dodao: - Ali mogu reći da će biti druge sezone. Već imam to u glavi. Upravo sam u procesu planiranja. 

No, kazao je da mu je prerano i da ne može dati nekakve konkretne detalje o nastavku, a ni Netflix se nije još službeno oglasio oko novosti. Ipak, redatelj je podijelio kako će se vratiti glumac Lee Jung - jae, te će ponovno utjeloviti Seong Gi-huna. 

- Mislim da je prerano reći kada i kako će se nešto dogoditi. No, mogu vam obećati ovo , Gi -Hun će se vratiti. On će učiniti nešto za svijet - tvrdi redatelj.

Južnokorejska serija koju pratimo na Netflixu postala je njihov najgledaniji proizvod jer je dosad pogledana u 111 milijuna kućanstava, te je tako po gledanosti prešla dosadašnje rekordere “Bridgerton” i “Lupin”. Od početka prikazivanja 17. rujna, drama o preživljavanju od devet epizoda zauzela je prvo mjesto na popularnim Netflixovim TV ljestvicama u 94 zemlje.

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije