Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Reality zvijezda ovom fotkom u toplesu ušutkala sve koji tvrde da ima silikone u grudima

Chloe Goodman
Foto: Instagram, PA/Pixsell
1/4
24.04.2017.
u 13:10

Chloe Goodman na Instagramu je objavila fotografiju u toplesu i hejterima poručila da su na njoj umjetni jedino fileri koje ima u usnama

Model i reality zvijezda Chloe Goodman ponosna je na obline i često ističe kako su njene grudi prave i redovito se na društvenim mrežama sukobljava s onima koji tvrde da takve grudi ima samo zahvaljujući estetskim zahvatima.

Chloe je zato odlučila na Instagramu objaviti fotografiju s nedavnog odmora na Maldivima na kojoj je u toplesu. Uz fotografiju na kojoj je zavaljena u mreži za ljuljanje, napisala je:

– Ne volim kada mi ostane trag kupaćeg kostima. Hejteri će sada reći da imam silikone i u grudima, ali to nije istina. Ovo je sve priroda. Jedino umjetno na meni su fileri koje imam u usnama – poručila je 25-godišnja reality zvijezda.

 

 

 

 

>>Emmu Watson osudili zbog toples fotografija: 'Mislim da je pogrešno shvatila feminizam'

>>Procurilo u javnost: Seksi ikona UFC-a pokazala nešto vruće

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar KalebJosua
KalebJosua
14:07 24.04.2017.

A fileri u glavi!

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
16:59 24.04.2017.

filter*

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
16:59 24.04.2017.

drugim rijecima ima adobe photoshop filtet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije