Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILENA DRAVIĆ

Reality showovi najveća su opasnost za ljude

Milena Dravić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
03.01.2018.
u 11:58

- Moglo bi nešto da se napravi, ali nam se ne da. Ova količina reality showova je sve ugrozila. To je ozbiljna stvar. Ne gledaju to samo umirovljenici, već to gledaju svi na skoro svim programima. Za mene je to najveća opasnost - rekla je Dravić.

Jedna od najpoznatijih glumica u regiji Milena Dravić (77) u velikom je intervjuu za Kurir progovorila o posljednjim mjesecima života svog supruga Dragana Nikolića, ali i današnjem stanju na TV-u i filmu.

- Jako mi je teško pao period Draganove bolesti, kada su svi tabloidi pisali na najstrašniji način o njegovim mukama, o njegovoj bolesti, o meni. To je bilo neizdrživo. Od njega se to krilo, da ne čita. Dragan je bio isuviše veliki klikeraš, znao je i osjećao je sve šta se događa. Strašno je bilo. Svi naši prijatelji, naša obitelj i mi, smo bili očajni. Bili smo bespomoćni. Nismo bili zaštićeni ni od koga. Dragan i ja nikada nismo pripadali nekim klanovima, nekim grupama, tako da smo potpuno bili na vjetrometini. Dosta sam jaka osoba, ali to nisam mogla izdržati. Nisam moglavjerovati što se događa. Poslije mjesec-dva sam se zbog toga razboljela i ja, vrlo ozbiljno - rekla je Dravić čiju su izjavu kako joj nije jasno da su "neznanje i površnost zavladali u svim sferama društva" mediji u Srbiji proglasili za izjavu godine. Legendarnoj glumici nije jasno zašto se više ne promoviraju prave vrijednosti.

- Moglo bi nešto da se napravi, ali nam se ne da. Ova količina reality showova je sve ugrozila. To je ozbiljna stvar. Ne gledaju to samo umirovljenici, već to gledaju svi na skoro svim programima. Za mene je to najveća opasnost - rekla je Dravić i dodala da bi, iako ima problema sa zdravljem, željela nastaviti glumiti, barem u manjim ulogama na televiziji.

Pogledajte galeriju: Glumice koje se nisu nikad skinule na filmu

Milena Dravić
1/7

Komentara 3

GE
geez
18:27 03.01.2018.

tko je ona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije