Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlobne svađe

Razvode se nakon samo osam mjeseci braka?

halle berry olivier martinez
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
14.03.2014.
u 07:24

Par, koji je u listopadu prošle godine dobio sina Macea nakon trogodišnje veze, navodno već neko vrijeme živi odvojeno

Iako su tek osam mjeseci u braku, Halle Berry i Olivier Martinez nalaze se pred razvodom. Par, koji je u listopadu prošle godine dobio sina Macea nakon trogodišnje veze, navodno već neko vrijeme živi odvojeno.

Berry (47) i Martinez (48) razdvojili su se zbog neprestanih svađa kojima nema kraja. Francuski glumac u četvrtak navečer viđen je kako sam večera u jednom od omiljenih restorana Halle Berry, što je samo podgrijalo glasine kako im je brak u krizi.

U javnosti nisu zajedno viđeni od početka prosinca, a Halle na dodjeli Oscara na ruci nije imala vjenčani prsten.

- Imaju vrlo zlobne svađe, a svaka sitnica izaziva probleme. Olivier smatra kako Halle previše vremena troši na mršavljenje nakon rođenja sina, umjesto da pažnju usmjeri na dijete, dok je ona umorna od toga da joj Olivier govori što da radi. Oboje su temperamentni i tvrdoglavi - ispričao je obiteljski prijatelj.

Par se vjenčao prošlog ljeta u Francuskoj, a ovo je za Halle treći brak. Ako su glasine istinite, to je će biti još jedna propala veza u nizu za lijepu oskarovku, koja iz veze s manekenom Gabrielom Aubryjem ima petogodišnju kćer Nahlu.

>>Oskarovka Halle Berry i Olivier Martinez dobili sina

>>Bivši protiv sadašnjeg: Žestoka tučnjava u domu Halle Berry

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:02 14.03.2014.

najljepša tamnoputa žena.( možda najgluplja u isto vrijeme)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije