Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Razvode se Mirjana Hrga i Dean Šarić

mirjana hrga
Tomislav Miletić/PIXSELL
26.06.2013.
u 22:25

Nakon iznenadnog povratka sa službenog puta ostavila je supruga. Prijatelje vijest o prekidu iznenadila

Televizijska novinarka Mirjana Hrga navodno se rastaje od supruga Deana Šarića. Novinarka i voditeljica na Al Jazeera Balkans, kako doznajemo od izvora bliskih paru, sa suprugom više ne želi imati kontakt.

Na upit je li točno da je odselila iz zajedničkog stana, nimalo iznenađena pozivom, tek je rekla da ona nema ništa za reći, a o postupcima drugih ne želi govoriti.

– Sve je puklo nakon što se Mirjana neplanirano ranije vratila s jednog službenog puta – objašnjava Mirjanin prijatelj koji nije htio otkriti što je potaklo Mirjanu Hrgu da napusti poznatog oftalmologa. Dean Šarić nije odgovarao na pozive.

I Mirjanini kolege s kojima smo kontaktirali iznenađeni su jer tvrde da nisu znali kako par ima bračnih problema.

– Sa 38 godina više niste zaluđeni te možete vrlo mirno i racionalno procijeniti stvari. Ja sam procijenila da je Dean taj, a vrijeme će pokazati jesam li bila u pravu – bilo je Mirjanino objašnjenje prije tri godine zašto se odlučila udati za Šarića.

Mirjana i Dean u braku su 5 godina. Vjenčali su se na romantičnom otoku Gospa od Škrpjela u Bokokotorskom zaljevu u Crnoj Gori, a ulazak u brak proslavili su u krugu najbližih prijatelja i obitelji u Dubrovniku.

>> Mirjana Hrga supruga povela na otvaranje konobe Strogir

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije