Naslovnica Showbiz Zvijezde

Razvode se Jelena Perčin Babić i Kristijan Babić

Glumica i ugostitelj bili su tri godine u braku, kojem je prethodila i godina dana veze. Razlozi rastave nepoznati su, no izvori bliski glumici tvrde da njihov razlaz nema veze s pričom o glumičinu navodnom ljubovanju s Ivanom Hercegom.
05. rujna 2011. u 18:00 20 komentara 3828 prikaza
Jelena Perčin (1)
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Jelena Perčin Babić razvodi se od Kristijana Babića nakon tri godine braka, potvrdili su nam njihovi prijatelji, a prvi je objavio 24 sata. No o tom, za svakoga tko prolazi razvod izrazito teškom životnom razdoblju glumica nije kazala ni riječi.

– Na to doista nemam komentara niti planiram o tome ikada govoriti – rekla je kratko glumica, odlučna u nastojanju da svoju intimu ne razvlači po javnosti.

Zahtjev za razvod braka navodno je već podnesen, a o eventualnim razlozima može se samo nagađati.

Neki će ih možda potražiti u priči s proslave dočeka 2011., kada je Jelena navodno viđena u zagrljaju kolege Ivana Hercega, s kojim je u to vrijeme snimala seriju “Najbolje godine”. No, kako od izvora bliskog glumici doznajemo, njezin razvod s tim nema nikakve veze. A samu priču koju je glumica okarakterizirala kao običan trač još je u veljači u intervjuu za Ekran prokomentirala riječima: “Ono što mi je smiješno i što ne razumijem jest to što je članak u kojem je to objavljeno jasno negativno nastrojen protiv mene. "Udana Jelena Perčin ljubila Ivana Hercega". Zašto ta laž nije postavljena: Ivan Herceg ljubio Jelenu Perčin"? A kad je o mom suprugu riječ, mogu samo reći da se nas dvoje predobro poznajemo da bi on takvo što uopće komentirao, a kamoli provjeravao.”

Jelena i Kristijan vjenčali su se u prosincu 2008. poslije jednogodišnje veze i imaju dvogodišnju kćer Lotu. U spomenutom intervjuu glumica je govorila o planovima da imaju još djece, ali i kazala:

– Nisam tip od sijamskih veza u kojima s partnerom sve moram raditi zajedno. Oboje volimo izaći odvojeno i imati svoju slobodu. Ali od supruga zahtijevam određenu količinu pažnje i, kad je ne dobijem, nastaje problem. A kad je preljub posrijedi – ako i kad doznam, znat ću što napraviti. Nisam za to da ljudi zbog djeteta ostaju u lošem braku.

No tada im se brak činio idiličnim, baš kao i prije tjedan dana, kad je Jelena za Ekran pričala da s Lotom uživa na ljetovanju u Konavlima. No istina je očito drukčija i poznata samo uskoro bivšim supružnicima.

Elipso

  • klubuhb1:

    ma daj, to me je tak strefilo da nebudem mogal spavati tri dana,

  • cvijece:

    a ipak je ona jedna od nas i ima svoju sudbinu i kako se može reći \"baš me briga za nečiju nevolju\",spada u mozaik naših života

  • gary1:

    i to me zabole