Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdili priopćenjem

Razvod Lime i Jarića: 'Neću plakati za tobom, moja maskara je preskupa'

adriana lima
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
03.05.2014.
u 12:05

Brazilska manekenka Adriana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić nakon višetjednih nagađanja potvrdili su da se razvode

Kao što se i nagađalo tjednima, brazilska manekenka Adriana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić se razvode. Par koji je u braku proveo pet godina razvod je potvrdio službenim priopćenjem.

- Nakon dugog i detaljnog razmatranja, odlučili smo se razvesti nakon pet godina braka. Imamo dvije sjajne kćeri koji ćemo zajedno odgajati. Bili bismo zahvalni da poštujete našu privatnost u novom poglavlju naših života - napisali su 35-godišnji košarkaš i 32-godišnja "anđelica" Victoria's Secreta.

 

Lima i Jarić upoznali su se 2006. godine, a dvije godine kasnije zaručili su se na Limin 27. rođendan. U bračnu zajednicu ušli su na Valentinovo 2009. godine u Wyomingu, kamo su pobjegli tajno se vjenčati na civilnoj ceremoniji. Par ima dvije kćeri, četverogodišnju Valentinu i 19-mjesečnu Siennu.

Nakon što je odjeknula potvrda o razvodu, na službenom Twitter profilu Viktorijinih anđela, "retvitan" je Jarićev post iz siječnja na kojem se nalazi fotografija Adriane Lime s potpisom: "Neću plakati za tobom, moja maskara preskupa je za to".

>>Optužili ga da je varao ženu, a on ih nazvao - ljigavcima

Ključne riječi

Komentara 4

A7
A7ibaba
13:23 03.05.2014.

Lik ne da je gadan,nego treba ući u enciklopediju kao definicija Ružan = Marko Jarić

Avatar tihanajusup
tihanajusup
15:51 03.05.2014.

Lik je preružan,ona prelijepa,stvarno mislim da nije vrijedan suza :D

SL
stalno lazu
09:11 04.05.2014.

Satro imas para a nemas ni sice.... pricas lovacke price. Ili .... svi ste vi budale .... govorio je svojim vrsnjacima mali sale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije