Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi otkrivaju

Razuzdani Justin Bieber u svojem domu svakodnevno tulumari

justin
Foto: Pixsell
1/3
27.07.2012.
u 11:04

Glumci Kristen Bell i Dax Shepard žive u kući do mladog pjevača te od jutra do mraka trpe buku i gungulu koju 18-godišnjak i njegovi prijatelji proizvode

Glumica Kristen Bell i njezin zaručnik Dax Shepard postali su susjedi pjevača Justina Biebera. Samo nekoliko dana nakon što se 18-godišnjak preselio u dvorište do njihova, glumci su shvatili što znači živjeti uz tinejdžersku zvijezdu. Otvorili su se pa svoja iskustva podijelili i s medijima.

– Glasna glazba, tulumi, paparazzi... to vam je kao da živite u Libanonu – našalili su se glumci.

– Ma nećemo ga samo napadati. Istina je da čujemo tu groznu, glasnu glazbu. Ali ćemo u Bieberovu obranu reći da ne znamo otkud glazba dolazi – kazali su dobri susjedi Bell i Shepard.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
novahrvatska
14:03 27.07.2012.

Luda Amerika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije