Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVE FASHION.HR

Razodjevena Sandra Bagarić zaštitno je lice modne marke Taja

'TAJA_0'
Foto: ''
1/3
22.02.2011.
u 20:00

Berislav Sertić, direktor modne tvrtke i marke Taja ima samo 30 godina, a on i njegova tri godine starija sestra Tajana moderni su nastavljači modne tradicije koju je prije 40 godina njihov otac razvio u krojačkom salonu Vinko.

– Tu su malu provokaciju oni izmislili, da nosim tu "kockicu" iz koje vire samo moje ruke i noge pa se čini da sam posve razodjevena – kaže Sandra Bagarić, zaštitno lice reklamne kampanje modne marke Taja čiji debi očekujemo na Dove Fashion.hr-u, koji će se održati od 11. do 13. ožujka. "Oni" su Berislav i Tajana Sertić, direktor i dizajnerica Taje. Berislav je lako došao do Sandre Bagarić jer pleše u ansamblu Kazališta Komedija u kojem je angažirana i naša operna diva. O Taji malo znamo, pa s iznenađenjem otkrivamo da postoji već 40 godina!

Salon je korijen cro-mode

No Berislav Sertić, direktor modne tvrtke i marke Taja, čiji se drugi dućan otvara i srijedu u Vlaškoj ulici u Zagrebu, i to nedaleko od dućana koji je obilježio modnu povijest Zagreba, ima samo 30 godina! Ali on i njegova tri godine starija sestra Tajana moderni su nastavljači modne tradicije koju je prije 40 godina njihov otac razvio u krojačkom salonu Vinko. Poznato je to ime u zagrebačkim krugovima! Tata je krojio i šivao po mjeri za žensku i mušku modnu klijentelu. Njegova djeca lansirala su, međutim, svoju modnu liniju, koju će vidjeti publika najnovijeg izdanja Dove Fashion.hr-a. Nakon povezivanja modnih dizajnera i industrije, direktor Dove Fashion.hr-a Vinko Filip prigrlio je, eto, i specifičnu modnu pojavu u Zagrebu čija moda i leži na temeljima salonske krojačke prakse.

Znaju što je atrakcija

– Tajana zna šivati, a ne samo nacrtati model – naglašava Berislav Sertić hvaleći modne vještine sestre koja je, nakon završene Škole primijenjene umjetnosti u Zagrebu, diplomirala slikarstvo u Firenzi. Za novu kolekciju Taje Tajana je, osim kaputa, hlača, tunika, oblikovala i sve modne dodatke. Kape su predivne! Vidi se da su djelo umjetnika. I to onog koji ne radi za crveni tepih, ali zna vrijednost modne atrakcije.

Ključne riječi

Komentara 10

MF
medo fm
00:44 23.02.2011.

bez veze i promašeno,takvu lijepu ženu stavit u kutijetinu,nit je lijepo,nit provokativno,a poruka je što??\'da imaju samo ravne krojeve ili?

SC
ScubaFanatic
08:11 23.02.2011.

E Sandra bas si bezveze, sve me nekaj podsjeca na \"paštetu\".....

FO
Foja
02:54 23.02.2011.

Bravo Taja!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije