Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

Razočaranom Špičeku raspoloženje popravila Filipa u ravnim natikačama

tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/4
16.03.2016.
u 23:29

Špičeka je obuzela ljutnja nakon što je u receptu Vlade i Drage pisala velika količina mesa i parmezana

Drugu epizodu zaredom u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ žiri objašnjava natjecateljima koliko su važni normativi kod pisanja recepata. S obzirom da je u svakom receptu našao nelogičnosti, Špiček više nikome nije povjerovao u objašnjenje da „nije bilo namjerno“. 

Međutim, Filipa ga je ipak uspjela oraspoložiti svojim novim odjevnim predmetom…  Špičeka je obuzela ljutnja nakon što je u receptu Vlade i Drage pisala velika količina mesa i parmezana. Međutim, ubrzo je otkrio kako se iste pogreške nalaze i u ostalim receptima. Filipa i Petra dale su Doris i Luki da pripreme raviole sa sirom, i to prema receptu koji one nikada nisu probale! Mašleki s camembertom Verice i Dragana nisu previše oduševili žiri, a s obzirom da su ih radili prema receptu Honorate i Josipa, Špiček je pozvao Honoratu da i sama sjedne za stol na kušanje i stane 'u cipele' žirija te proba jelo koje su ona i šogor dali u zadatak.

Ina i Dina također nisu dobile dobre ocjene za svoje punjene cannellone jer im omjer mesa i šampinjona nije bio dobro naveden u receptu Višnje i Blaženke, baš kao i kod Luke i Doris, koji su kuhali zelene raviole prema ideji Petre i Filipe. Pomalo razočaranom Špičeku raspoloženje je popravila upravo Filipa sa 
svojim natikačama pa su oduševljeni rukom pod ruku prošetali setom.

Najbolje ocjene večeras su dobile Višnja i Blaženka. Za svoje crne rezance s morskim psom dobile su visokih 26, i to zbog odličnih rezanaca u čijoj pripremi im je pomogao Dragan. Najlošiji bili su Honorata i Josip koji su za šeširiće od tijesta s kozicama dobili svega 10 bodova. Šogore od posljednjeg mjesta na 
tablici ukupnog zbroja ocjena dijeli samo jedan bod. 

Tko će napustiti utrku za titulu najboljeg kuharskog amaterskog para, doznat ćemo već sutra, u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:50 na RTL-u!

Komentara 2

ZA
zambezi
16:40 17.03.2016.

Špiček bio nekad simpa tip.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije