Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan završetak

Ray Romano progovorio o borbi svoje supruge s rakom dojke

ray romano
pixsell
09.02.2012.
u 09:00

Zvijezda serije ''Svi vole Raymonda'' i njegova supruga odlučili su s javnosti podijeliti priču o najtežim trenucima u svom životu da bi pomogli drugim oboljelim žeama.

Nakon što nas je godinama nasmijavao do suza u popularnom humorističnom serijalu ''Svi vole Raymonda'' slavni američki komičar Ray Romano odlučio je javnosti otkriti i onu tamniju stranu medalje u svom životu. Naime, glumac i njegova supruga Anna, s kojom je u braku već 24 godine, ispričali su priču o njenoj grčevitoj borbi za život. Anni je prije dvije godine dijagnosticiran rak dojke koji je pobijedila.

– Odlučili smo s ljudima podijeliti svoje iskustvo kako bismo im pomogli – objasnio je 54-godišnji Romano koji je šest godina mlađoj supruzi bio najveća podrška u bolesti.

Anna je kazala da je razdoblje kemoterapije za nju bilo najteže, kao i gubitak kose.

– Uspjeli smo pobijediti tog napasnika. Sad želimo pomoći drugima da i oni dođu do sretnog završetka – rekao je glumac koji je ideje za seriju uglavnom crpio iz svog privatnog bračnog života. S Annom ima četvero djece – 21-godišnju Ally, 19-godišnje blizance Grega i Matta te 14-godišnjeg Joea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije