Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna mama

Raul i Zoe pokazuju mi kako vrijeme leti

Cartier (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
21.10.2010.
u 19:11

Prvi izlazak nakon rođenja kćeri Zoe bio je stresan za Bojanu Gregorić Vejzović jer je stalno razmišljala o dojenju malene.

U srijedu navečer u jednom zagrebačkom centru na predstavljanju skupocjene kolekcije Cartierovih satova u prvom su planu trebali biti ti blještavi pokazatelji vremena. No, u trenutku kad je iz crveno-zlatne kutijice iskočila Bojana Gregorić Vejzović njihov je sjaj pao u drugi plan. U crnoj haljinici pokazala je elegantnu i savršenu liniju koja nikako ne bi otkrila da je samo prije mjesec dana rodila kći Zoe.

– Moram priznati da mi je ovo stresan izlazak jer samo mislim o tome kako trebam podojiti Zoe pa mi je ovo sve mali šok – priznala je glumica. Ljubav prema satovima otkrila je uz supruga Enesa Vejzovića, koji ju je naučio kako prepoznati kvalitetan sat.

– Volim lijepe satove, ali skupocjeni me ne zanimaju jer, kad je riječ o tome, meni su Raul i Zoe najdragocjeniji satovi koji mi najbolje pokazuju kako prolazi vrijeme – kaže Bojana, preporučujući svima da nakon prvog djeteta idu na drugo.

– S drugim djetetom sve ide lakše, već si uvježban za sve situacije, a s trećim bi valjda sve išlo kao od šale – o svom roditeljskom iskustvu kaže Bojana. Četverogodišnji Raul odlično je prihvatio sestricu i roditelje iznenadio ozbiljnošću i zrelošću. Rodiljski dopust za 38-godišnju glumicu trajat će do kraja studenoga kada u Gavelli počinje s probama za predstavu “Leda”, u kojoj glumi Melitu.

– Nadam se da ću uspjeti sve uskladiti jer će Zoe tada biti samo dva mjeseca, a ako vidim da mi ne ide, vratit ću se doma jer su mi djeca važnija od svega – veli glumica. Tada će se osloniti na usluge baka-servisa i na supruga Enesa koji je trenutačno po cijele dane na snimanju “Najboljih godina” pa Bojana u šali kaže da kući navrati ponekad.

Komentara 3

FI
fićo
20:07 21.10.2010.

zoe? kak se to cita??? zna li netko?

Avatar dragovoljac91
dragovoljac91
00:05 22.10.2010.

A valjda onako kako je napisano. Ne spadam u face kojima je engleski jezik bolji od materinjeg hrvatskog. Za mene je hrvatski broj 1 i tako će i ostati. Glupo mi je preseravanje sa stranim riječima. To uglavnom ovi što se \"vrte\" po TV-u koriste za svoja preseravanja, jer kad nemaš nešto pametno za kazati, onda se \"proseri\" na stranom jeziku tako da ni sam ne znaš što si rekao.

MI
Milkica
11:38 23.10.2010.

Pa kaj onda nije ostala doma i dojila, zakaj svi o tome moraju čitati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije