Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni brodolom

Rastaju se boksač Stjepan Božić i supruga Angelina

stjepan božić
pixsell
09.04.2010.
u 16:33

Problemi između njih dvoje već neko su vrijeme očiti. Naime, početkom prošle godine kriminalistica je na neko vrijeme napustila sportaša i pobjegla svojoj majci.

Boksač Stjepan Božić i njegova supruga Angelina Božić razvode se! Raspad petogodišnje ljubavi potvrdila je gospođa Božić za jedan tjednik. Problemi između njih dvoje već neko su vrijeme očiti. Naime, početkom prošle godine kriminalistica je na neko vrijeme napustila sportaša i pobjegla svojoj majci. Zajedno sa sinovima - dvogodišnjim Dominikom i tada dvomjesečnim Matejem. Razlog tome navodna je nova ljubavna veza Stjepana Božića, njegova suradnja sa zagrebačkim podzemljem te veća posvećenost sportu nego obitelji.

Iako su ovi razlozi potvrđeni u kuloarskim šuškanjima, Stjepan ih je konstantno opovrgavao.

-  Supruga i ja smo zaista neko vrijeme bili razdvojeni jer sam ja po cijele dane trenirao. Nije mogla izaći na kraj s dvoje male djece pa se privremeno preselila majci - govorio je tada Božić. Nakon tog razlaza par se ponovno spojio, ali njihova nastojanja da spase brak, čini se, nisu uspjela.

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:59 09.04.2010.

mi smo država puna vjernika,a koliko ih se ono rastavi.

MI
mightymraz
19:06 09.04.2010.

pa zar je dovoljno vjerovati u nekaj da bi bilo dobro ?

MI
mightymraz
18:24 09.04.2010.

Ak te nije varala....zakaj je uvijek zena ta koja bi varala????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije