Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kerempuh

Rasprodan je koncert Igora Geržine

igor geržina
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
12.10.2015.
u 14:42

Današnji svečani koncert Igora Geržine je raspordan

Igor Geržina danas svečanim koncertom obilježava 30 godina karijere, 30 godina ljubavi prema saksofonu.

Na pozornici će mu se pridružiti i brojni prijatelji, sve redom velika imena hrvatske estrade s kojima je imao čast raditi ovaj dugi niz godina. Danas u 20 sati u Kerempuhu će mu se pridružiti Aki Rahimovski, Nina Badrić, Jasques Houdek, Bane iz Songkillersa, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska, Mirza Soul Shadow i zbor Izvor.

Na svečanom događaju, koji će bez sumnje biti koncert za pamćenje, moći će biti pristuni samo oni koji su već kupili svoje ulaznice jer je koncert rasprodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije