Naslovnica Showbiz Zvijezde

Raspada li se Feminnem? Nika Antolos zbog ljubavi ide u Rusiju

U kuloarima su već krenule priče. Neke su dobronamjerne i po stažu najmlađoj članici popularnog benda žele puno sreće u ljubavi, a one zlonamjerne šapuću da ni treća postava benda neće opstati.
09. siječnja 2012. u 08:00 20 komentara 1617 prikaza
Feminem
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Čim je Riječanka Nika Antolos, članica skupine Feminnem, priznala da je ludo zaljubljena, u kuloarima su krenule priče. Neke su bile dobronamjerne i po stažu najmlađoj članici popularnog benda poželjele puno sreće u ljubavi, a one zlonamjerne šapuću da ni treća postava benda neće opstati.

– Nema govora o raspadu. Nika je mlada, zaljubila se i ide u Moskvu. To ne znači da bend zato više neće postojati. Bila sam i ja dvije godine u Beču, pa što? Normalno smo funkcionirale tada, pa ćemo i sada – uvjerava nas Pamela Ramljak. Nika, pak, ne želi otkrivati gdje je i kad upoznala tajanstvenog Rusa. Čak ni njegovo ime neće reći. Ali da je zaljubljena kao nikad, rado potvrđuje.

– Selim se u Moskvu, ali nastavit ću raditi s curama. Već u veljači snimamo novi CD i naravno da ću doći – govori Nika.

Živjet će, dodaje, u dečkovu stanu. Na upit događa li joj se bajka u kojoj se zgodan, mladi bogataš ludo zaljubio u nju, Nika se smije.

– To je njegov stan, ali on nije bogat. Dobro se naradio za njega. To je kao da se nekog od nas tretira kao bogataša zato što se godinama ubijao od posla ili sa sto kredita uspio doći do svog krova nad glavom – govori. Veliku podršku u svakoj njezinoj odluci, pa tako i da se odseli u daleku Moskvu, daje joj majka. Oduševljena je mogućim zetom i blagonaklono gleda na ovu ljubavnu priču.

– Uvijek je podržavala sve moje odluke, a ja je nikad nisam razočarala. Obje razmišljamo na isti način: nije bitno gdje živimo, već da se volimo, slažemo i radimo – kaže Nika. A u dalekoj Rusiji nije isključena ni solo karijera. Iako zasad nema planova, Nika smatra da će jednom i to probati. Do tada, svako malo, vjeruje, čut će se s curama i, kad zatreba, sjesti u avion za Zagreb. Upravo tako su se i dogovorile.

– Javljat ćemo joj datume koncerata i Nika će doći. Sve će štimati kao da živi ovdje – uvjerena je Pamela.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • crocro:

    Istina je da je ovo trećerazredni događaj za Hrvatsku, ali ako smijem primjetiti, mislim da za ove mlade djevojke, odlaskom jedne svoje članice, nikada neće više biti ništa isto kako prije, a čime se one tješe kao da se ništa ... prikaži još! posebno nije dogodilo. Ako ju je Rus odveo, on je želi imati uza sebe a ne da kada se ona sjeti da putuje po svijetu zbog nekakvih snimanja. A priča kao priča, bez obzira o kome se radi svakako je otužna kada jedna mlada djevojka odlazi za svijim dečkom u doista daleki svijet, koji čak niti nije sličan Hrvatskoj. Spremna je sve ostaviti za voljenog i prijatelje i roditelje koji joj daju podršku kao što bi svaki roditelj dao svojem djetetu, bez kojeg će se morati privikavati živjeti, jer dijete neće biti dostupno kada majka poželi. U svakom slučaju djevojci želim sreću s mladićem i želim joj sreću u pjevačkoj karijeri.

  • Tex_Willer:

    uuuuuuuuuuuuuuuu drama. i šta ćemo sad. tri najiritantnije babetine u svemiru koje se uporno guraju u sve žive medije. i u Hrvatskoj i u BiH. nek više odu u rusiju da ih ne moramo gledati. Nek tamo dosađuju. brzo će ... prikaži još!e to Putin riješiti... Zna on s takvima...

  • spirit:

    dan mi je uništen.raspada se feminem jooj