Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Rasema nakon dva braka i zlostavljanja želi ljubav: Doveo mi je drugu ženu, bila je trudna

Foto: RTL
1/6
27.06.2020.
u 18:00

Rasemu smo već upoznali u showu "Ljubav je na selu" kao kandidatkinju, a sada je u showu farmerica i traži idealnog partnera.

Gledatelji su Rasemu Vladetić upoznali u jubilarnoj 10. sezoni showa "Ljubav je na selu" kad je boravila na imanju farmera Marka Skelina. Na kraju te sezone postala je Markova odabranica, ali ljubav nije dugo potrajala u ovom slučaju i njihova je veza pukla samo nekoliko mjeseci nakon završetka showa. SImpatičnoj Rasemi to nije uništilo vjeru u ljubav i sada se odlučila u showu pojaviti kao farmerica i ugostiti tri kandidata na svojoj farmi.

Prvi put se udala s 18. i nakon tri godine saznala je da joj muž ima ljubavnicu - Doveo mi je drugu ženu, trudnu, na oči - veli Rasema za RTL. S djecom se preselila u Liku, a uskoro počinje i rat. - Zlostavljali su me neki ljudi i morala sam se bilo kako izvući. Bilo je kasno da se vratim u Bosnu. Udala sam se za čovjeka 25 godina starijega od mene. Bio je dobar prema djeci i meni, umro je prije pet godina. - kaže.

1/10

Ima malu kuću u Lici koju je sama izgradila, a većinu vremena provodi brinući se o svom vrtu, voćnjaku i pilićima. Kaže da joj je dosta samoće i da bi njezin savršen partner bio netko tko bi je samo zagrlio na kraju dana. Vjeruje da žena treba biti jaka i brinuti se za domaćinstvo i obitelj. Izvrsna je kuharica, a svog bi budućeg odabranika pokušala osvojiti pitama i burekom. Ostale farmere showa "Ljubav je na selu" upoznat ćete u nedjelju na RTL-u.

VIDEO Pogledajte koji parovi su pronašli ljubav u showu "Život na vagi"

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jono
18:44 27.06.2020.

Treba imati apetit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije