Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove glazbene nade

Rando Stipišić i Luka Mrduljaš krenuli stopama očeva. Poslušajte kako zvuče sinovi glazbenika!

RadioWho
Foto: Facebook
1/2
22.07.2015.
u 17:00

Obitelji Stipišić i Mrduljaš imaju novu generaciju glazbenika koja bi brzo mogla zasjeniti očeve

Što djeca rade kad im roditelji spavaju? Snimaju u studiju! Rando Stipišić i Luka Mrduljaš, obojica 16-godišnjaci, dokazali su da njihovi očevi Zlatan Stipišić Gibonni i Tomislav Mrduljaš na njih i te kako mogu računati kao na legitimne nasljednike.

S prijateljem Alenom Đurasom (20) osnovali su grupu RadioWho te u studiju snimili obradu aktualnog hita Selene Gomez – "Good For You".

Rando svira bas, Luka gitaru, a Alen pjeva. Pjesma je na YouTubeu postavljena u utorak popodne, a odmah je dobila odlične komentare njihovih prijatelja na Facebooku, među kojima je i nekoliko poznatih hrvatskih glazbenika.

Nakon ove prve obrade željno očekujemo nove uratke grupe RadioWho

>>Gibonni: Prvu gitaru kupio sam kad sam čuo Deep Purple

>>Gibonni donira dio sredstava od prodaje posljednjeg albuma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije