Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potražio liječnika

Rajko Dujmić naglo smršavio pa tražio pomoć liječnika zbog umora

'11.02.2011., Zagreb - 41. rodjendan najstarije Zagrebacke diskoteke Saloon. Novi kumovi su Ana Begic i Ivo Gregurevic. Rajko i Snjezana Dujmic.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
17.09.2011.
u 19:33

Brzo se umaram i uopće nemam snage. Uz to sam i jako blijed pa sam otišao liječniku kako bih vidio što mi se događa - rekao je Dujmić

Rajko Dujmić prošli tjedan posjetio je zagrebačku bolnicu Sestara Milosrdnica. Naglo je smršavio i u posljednje vrijeme loše se osjeća. Član Novih fosila navodno ima problema s jetrom. Nije želio otkriti pravi razlog posjeta liječniku i je li teže bolestan. Samo je kratko rekao kako se zabrinuo za svoje zdravstveno stanje.

- Brzo se umaram i uopće nemam snage. Uz to sam i jako blijed pa sam otišao liječniku kako bih vidio što mi se događa - rekao je Dujmić. Dodao je kako ne može puno razgovarati jer mu je ovaj tjedan umrla školska prijateljica čija ga je smrt shrvala. Kako doznajemo, liječnik mu je savjetovao da više spava i jede te mu prepisao terapiju. - Najveća potpora u karijeri i privatnom životu mi je supruga Snježana.

- Probleme koje smo imali prije nekoliko godina smo izgladili i volimo se više nego ikad - rekao je Rajko

Ključne riječi

Komentara 7

SR
sta_reci
21:57 17.09.2011.

Ja se kurvam, a ona ima problema u braku.

Avatar morski covik 1
morski covik 1
20:00 17.09.2011.

Ej RAjko stari narkomanu... doslo na naplatu ha?!

DU
Deleted user
20:25 17.09.2011.

Ovako daljinski vrlo vjerojatno hepatitis.Hoće to kod pikavaca,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije