Naslovnica Showbiz TV

Rafo će u novoj sezoni na Laudato TV-u kuhati s Miroslavom Škorom

Rafael Dropulić je i u prošloj sezoni kuhao po cijeloj Hrvatskoj i sa svojim gostima promicao obiteljske vrijednosti.
02. rujna 2019. u 08:56 1 komentara 905 prikaza
Foto: Laudato TV
Pogledajte galeriju 1/5

Laudato TV predstavila je svoju jesensku shemu u kojoj se vraćaju mnoge zanimljive emisije, a posebno valja izdvojiti “Blagoslovljen tek”, koju vodi Rafael Dropulić, pobjednik reality showova “Story Supernova” i “Farma”.

Laudato TV Progledaj srcem 2019 Najveći duhovno-glazbeni spektakl u hrvatskoj povijesti

– “Blagoslovljen tek” je jedna od najdugovječnijih i najprepoznatljivijih emisija Laudato TV-a. Ležerna forma razgovora o vjeri, obitelji i domaćoj kuhinji je vrlo dobro prihvaćena među publikom i tu uspješnu formulu ne planiramo mijenjati. Jednako prepoznatljivo nastavljamo i u četvrtoj sezoni. Kroz emisiju je dosad prošlo mnogo gostiju zanimljivih zbog toga kako žive, rade i posvećuju se obitelji, odgoju djece i svojoj zajednici. Bez obzira na to jesu li manje ili više poznati široj javnosti. Tako će biti i dalje na jednak način sa svim gostima: razgovori o obiteljskim vrijednostima i dobroj domaćoj hrani koju u svakoj emisiji zajedno blagujemo – kažu na Laudato TV-u.

Kako je najavljeno, Dropulić će u novoj sezoni između ostalih ugostiti i članove zajednice Srce Isusovo, ali i glazbenika i predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru, koji će tako pred kamerama pokazati i svoje kulinarske sposobnosti. Svakako valja izdvojiti i emisiju “Fit katolik”, autora i urednika Josipa Vučka. Taj kineziolog spaja struku i vjeru i s Domagojem Penavom vodi emisiju o sportu.

FIT KATOLIK Prije treninga se molimo i vježbamo uz duhovnu glazbu

– Čovjeka čine duh, duša i tijelo i tjelesnost je stoga važan aspekt života. Zdravlje je stanje potpunog tjelesnog, duševnog i socijalnog blagostanja. Sve je veća svijest danas o dobrobiti vježbanja koje jednako kao vjera zahtijeva disciplinu. Potrebna je motivacija koja je ponekad jaka, a ponekad nije – kaže Vučak. Emisija donosi edukativni i praktični dio te će nas poučiti o zdravstvenoj, tjelovježbenoj i nutrikulturi te duhovnoj kulturi kroz razgovore s liječnicima, nutricionistima, kineziolozima, svećenicima i hagioterapeutima.

Spas u molitvi Estradni vjernici: Neki od njih vjeri su se okrenuli nakon velikih životnih brodoloma
 

Tu je i emisija “Živopisi” koju vode Matej Sunara i glumac Pere Eranović. Mladi će u emisiji saznati o zaboravljenim zanimanjima, vrijednom radu i njegovanju obiteljskih vrijednosti. Također i kako izgleda svakodnevica malenog čovjeka, kakvi ga problemi muče, čemu se raduje, kako žive obiteljski i vjerski život. Upoznat ćemo čuvenog splitskog urara koji je ostao raditi u samom centru grada unatoč turizmu i najezdi kafića, restorana i mjenjačnica. Uz njega ćemo dublje ući u teme prolaznosti vremena te čuti koliko ljudi još uz mobitele koriste ručni sat, kakva je održivost posla i koliko je uopće urara danas u gradu.

Koncert u Areni za Laudato TV duhovni megaspekatkl Na koncertu za očuvanje Laudato TV-a, fra Jozo Grbeš pozvao mlade da ne odustaju od Hrvatske

Na Laudatu najavljuju i bogat filmski i dokumentarni program. Prikazat će “Gorućeg biskupa”, nagrađivani dokumentarac o slovenskom svećeniku, nadbiskupu ljubljanskom Antonu Vovku kojeg su komunističke vlasti nakon 2. svjetskog rata polile benzinom i zapalile. Španjolski dokumentarac “Stope” govori o hodočasničkoj ruti Camino prema Santiagu de Composteli, a sniman je s budžetom od 200 tisuća eura.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • sohnahoakasaa:

    Hahhaaa sklučajno baš sa Škorom. Sad nije fora da zovete Predsjednicu a za nju je valjda 'zadužen' g Siniša K. Drago mije da je ovakva najava o važnom događaju na Laudato tv. Škoro multipraktik.