Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prestaju

Rafal Ciganovića po Karleuši: 'Diva misli da sam poreznik'

Foto: Instagram
1/5
09.08.2019.
u 08:34

Nakon Nevenove prozivke srpske pjevačice Jelene Karleuše, točnije njezinog šešira, stiže još jedno Nevenovo obraćanje.

Poslijednjih dana javnost svjedoči obračunu Nevena Ciganovića i Jelene Karleuše nakon što ju je stilist optužio da nosi lažni šešir iz Kine, na što je ona uzvratila računom kojim tvrdi da je isti koštao skoro 4000 kuna.

Stilist bez dlake na jeziku je odlučio ponovno isprovocirati pa je na svom Instagramu objavio fotografiju pozirajući u rozim kupaćim gaćama u plićaku.

- Znam da bih trebao nositi šešir Le Grand od Eliurpi, ali diva Jelena Karleuša mi je poslala samo račun, a ne šešir. Valjda je mislila da sam poreznik - stoji u objavi koju komentiraju mnogi, a među njima i pratitelj koji ga je upitao: ''Što si to stavio u gaće?''

Podsjetimo, na Ciganovićevoj  "tapeti" već su se našle Maja Šuput, Antonija Blaće, Marko Grubnić, a sada je red došao i na Jelenu Karleušu. Neven Ciganović oštro osuđuje modne trendove na domaćoj sceni, a neki su mu poput Karleuše odlučili uzvratiti.

Prije nekoliko dana ju je prozvao za golemi slamnati šešir, koji je prema Cigijevim tvrdnjama, kupila za desetak dolara.
- Samo da znate da su ovog ljeta na svim društvenim mrežama hit ovi slamnati klobuki koji štite cijelu plaću od opasnih UV zračenja, a možete ih nabaviti poput ove 'modne ikone' za svega desetak dolara - komentirao je Neven na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Srpska pjevačica nije dugo čekala već je Ciganoviću dala jasno do znanja koliko se vara. Poslala mu je račun slamnatog šešira za koji ju je prozvao na kojem se vidi da je 17. srpnja taj isti šešir platila 450 eura, uz poštarinu od dodatnih 45 eura. Ukupno ju je šešir koštao oko 3620 kuna.
 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ono kad ti 'Diva' pošalje svoj PayPal račun da vidiš kako ona 'racionalno' troši na 'originale', a ne na neke tamo fejkove sa Aliexpresa! Omg... Jel' ovo moguće da sam 'Divi' toliko bitan! - napisao je Ciganović i pokrenuo lavinu reakcija svojih pratitelja, koji su na njegovo iznenađenje stali na pjevačicinu stranu. 
 

Komentara 3

MA
marsovac
09:15 09.08.2019.

intelektualci u borbi,.........

TA
tatamlata
15:40 02.10.2019.

Samo da znate da su ovog ljeta na svim društvenim mrežama hit ovi slamnati klobuki koji štite cijelu plaću od opasnih UV zračenja Nije "plaću" nego "plažu" ;)

AU
austrougarskigeneral
09:49 09.08.2019.

malo se svađaju da zabave naciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije