Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao prije svega

Radoholičarka Victoria Beckham neće ići na rodiljski dopust

victoria
Pixsell
10.06.2011.
u 15:34

Majka trojice dječaka, a uskoro i jedne djevojčice, istaknula je da svoju strast prema modi ionako ne doživljava kao posao nego kao dio života posvećen onome što voli.

Radoholičarka Victoria Beckham nema namjeru prestati raditi sve do trenutka kada njezina kći, čije se rođenje očekuje u srpnju, ne dođe na svijet.

– Rodiljski dopust – što je to? – našalila se Victoria u intervjuu za časopis Glamour.

– Jako sam naporno radila i već imam spremnu kolekciju za iduću sezonu. Mislim da će se mnoge zaposlene majke složiti sa mnom kad kažem da je bavljenje majčinstvom i poslom u isto vrijeme poput žongliranja staklenim kuglama – rekla je modna dizajnerica.

Majka trojice dječaka, a uskoro i jedne djevojčice, istaknula je da svoju strast prema modi ionako ne doživljava kao posao nego kao dio života posvećen onome što voli.

U međuvremenu je procurila vijest da obitelj Beckham ovo ljeto planira napustiti Los Angeles i za stalno se vratiti u Veliku Britaniju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije