Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Rade u Londonu, Parizu i Tokiju, ali vraćaju se u Zagreb

fashion.hr (1)
Foto: Pixsell, Perwoll Fashion.hr
1/4
16.09.2013.
u 08:30

– Klijenti vole stvarati različite likove od mene, ali ja ipak preferiram prirodniji izgled. Japan je sasvim drukčiji svijet od našeg, oni vole “kawaii” – izgled slatke curice. London je u tom pogledu eklektičan – kaže Klara.

Još dok je bila pjegava curica iz srednje turističke škole, pisali su o danas 20-godišnjoj Klari Malnar kao o modelu budućnosti. Danas ni traga tom “pjegavom” početku, ali je Klara doista ostvarila predviđanja medijskih modnih stručnjaka.

Japan – drugi svijet

U Zagreb je pristigla iz Londona, gdje je snimala za japanski magazin Fudge i za britanski Fault magazin, za koji je pozirala u modelima britanskih dizajnera.

– Kakvim modelima? Svemirskim, SF-modelima – kaže Klara koju modeling ekipa svaki put pretvara u prekrasan, pa čak i nestvaran lik.

– Klijenti vole stvarati različite likove od mene, ali ja ipak preferiram prirodniji izgled. Japan je sasvim drukčiji svijet od našeg, oni vole “kawaii” – izgled slatke curice. London je u tom pogledu eklektičan – kaže Klara, čija je matična agencija Midiken, pariška Up Models, a londonska First Model Management. Milano, Tokio, Pariz, to su njezine modne baze. Klara je, uz Ivanu Severinac i Anu Mariju Cajner iz Talia Modelsa, zaštitno lice nove, 15. sezone Perwoll Fashion.hr-a koji na Zagrebačkom velesajmu starta 16. listopada.

Suradnja s Chanelom

Za razliku od Klare koja ne nosi modele na pisti, Ivana i Ana Maria su modne dive i na pistama, domaćim i stranim. Najupečatljiviji dio karijere Ane Marije Cajner jest snimanje modnog filma u povodu stote obljetnice Chanela, suradnja s Karlom Lagerfeldom i modelima poput Care Delevingne, Lindsey Wixon i ugovor s prestižnom modnom agencijom Women Management.

Kao i 26-godišnja Ivana Severinac, i Ana je promišljeno ušla u modeling. Ivana se tek nakon završene srednje škole i studija (tijekom kojega je radila i kao konobarica) počela baviti modelingom. Nosila je modele Roberta Severa, Aleksandre Dojčinović, a surađivala je i s Ivanom Omazić, danas Margielinom dizajnericom. Lani je proglašena pobjednicom na natjecanju Wonderland’s Next Top Model, u šou koji je vodila Heidi Klum.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije