Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Šibeniku

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić nakon četiri godine ponovno zajedno

Rade Šerbedžija
Foto: PR
23.05.2016.
u 15:12

Neosporna je kemije dvojice umjetnika kojoj su svjedočili svi koji su prisustvovali nekom od dosadašnjih koncerata, a da je povezanost neraskidiva, pokazat će još jednom 13. srpnja u Šibeniku.

Nakon pune četiri godine, Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić na zajedničkom će koncertu, 13.07.2016., dijeliti pozornicu, i to ni više ni manje nego jednu od najljepših, onu na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.

No, te četiri godine nisu mirovali. Uz brojne koncerte, Rade Šerbedžija našao je vremena i za snimanje albuma sa Zapadnim kolodvorom, pa isti očekujemo do kraja godine, godinu dana nakon objave njihovog dvostrukog CD i DVD izdanja.

Najavljena srpanjska koncertna noć biti će uistinu čarobna. Neosporna je kemije dvojice umjetnika kojoj su svjedočili svi koji su prisustvovali nekom od dosadašnjih koncerata, a da je povezanost neraskidiva, pokazat će još jednom 13. srpnja u Šibeniku.

Virtuoz na gitari i svestrani umjetnik svoju priču ne dovršavaju, već ju žele približiti svima željnima vrhunskih glazbenih događanja. Koncert Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića to zaista i jest.

Ulaznice se nalaze u prodaji u sustavu Eventima te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120,00 kn.

Komentara 2

Avatar Peterančan
Peterančan
15:48 23.05.2016.

V Koprivnici za 1. Svibnja - Joksimović, v Šibeniku Šerebeđije, v Večernjaku Milanovići, Pupavci, Opančići, Pušići ... Oj hrvatska mati, moraš zaplakati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije