Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Radašin iz Big Brothera: Želio sam seks sa Slavicom!

radasin
RTL
19.05.2011.
u 15:26

Radiša Miljković (51) rekao je za srpski Press kako se razočarao kad je shvatio da je Slavica dvolična

- Želio sam seks sa Slavicom jer mi je bila bliska po godinama, a izgledala je kao divlja ženska. U jednom trenutku me ljubila, a onda mi govorila da ne želi više sa mnom. Bila je dvolična, jer da mi je rekla da joj se ne obraćam kao ljubavnik, nikada je ne bih poljubio. Ima ona atribute, ali takve ženske ne volim - priznaje Radiša za srpski Press. Također, Miljković zamjera Nikoli Nemeševiću Nemešu što je Marijani Čvrljak razorio brak.

- I ja sam bio s drugim ženama, ali im nikada nisam razorio brak! Imao sam ponude ponovno se oženiti, međutim, ja sam samo vodio ljubav s tuđom ženom, a muža sam poštovao. Nemešu zamjeram što je to javno napravio, jer Marijana ima bebu.

Građevinar iz okolice Aleksinca razočaran je što ga ukućani glasovanjem nisu vratili u kuću.

- Naš narod je malo prgav, ljubomoran i ako se drugi put negdje pojaviš, onda im se to ne sviđa. Eto, zamalo sam se vratio u kuću i da je Jovana glasovala za mene kao što me voljela, sad bih bio u kući - ogorčeno zaključuje Radiša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije