Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući provod

R. Brand htio zabavu u društvu blizanki, Playboyevih zečica

russell brand
pixsell
27.09.2012.
u 10:52

– Jedan od članova njegove ekipe nam je prišao i rekao da pričekamo vani, a uskoro se i Russell pojavio. Spustio je prozor svog automobila i rekao nam da dobro izgledamo. Nije mogao vjerovati da smo sestre – pohvalila se Carla

Nakon što je britanski komičar Russell Brand u Beverly Hillsu u utorak navečer odradio svoju stand-up točku, poželio se zabaviti u društvu Playboyevih zečica, blizanki Carle i Melisse Howe. Crvenokosa Carla kazala je novinarima da su neke djevojke vrištale za Russellom, ali on se nije obazirao. U publici je zamijetio nju i njenu sestru te se poželio s njima družiti.

– Jedan od članova njegove ekipe prišao nam je i rekao da pričekamo vani, a uskoro se i Russell pojavio. Spustio je prozor svog automobila i rekao nam da dobro izgledamo. Nije mogao vjerovati da smo sestre – pohvalila se Carla i nastavila:

– Russell nam je rekao da ide doma i pitao želimo li mu se pridružiti. Ali uskoro su se pojavili fotografi pa je samo uzeo naše brojeve i odvezao se – prepričala je Carla.

Inače, sestre su postale posebno poznate kad ih se povezivalo s nogometašem Ashleyjem Coleom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije