Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

R. Bitorajac kao brutalni ginekolog već zna izvesti carski rez

ljudožder (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
10.09.2011.
u 08:00

– U filmu je riječ o korupciji u hrvatskom zdravstvu. Bit će vizualno brutalniji od “Metastaza” u smislu da se krvave scene s liječničkog stola snimaju dokumentaristički.

Glumac Rene Bitorajac postao je doktor i zgodni plavušan bujne kose. Naravno, to nije istina, ali nije ni dezinformacija. Naime, Rene se doista transformirao u ginekologa Danka Korena, glavnog lika filma “Ljudožder vegetarijanac”, koji se ovaj tjedan počeo snimati u Zagrebu.

– Surađujući s njim na filmu “Metastaze”, ali i ovaj put dodjeljujući Reneu glavnu ulogu, bio sam potpuno siguran da je on stvarno glumčina – kazao je redatelj filma Branko Schmidt i nastavio:

– U filmu je riječ o korupciji u hrvatskom zdravstvu. Bit će vizualno brutalniji od “Metastaza” u smislu da se krvave scene s liječničkog stola snimaju dokumentaristički. Do tih scena još nismo došli, ali obavljene su predradnje, pa Rene već zna “samostalno izvesti” neke ginekološke zahvate tipa carski rez! (smijeh) Snimat ćemo 24 dana, tijekom kojih ćemo promijeniti čak 54 lokacije, a zanimljivo je da u filmu glume 43 glumca.

Budžet nam je tanak, ali producent je uvjeren da ćemo uspjeti s nešto više od pet milijuna kuna, a krajem ožujka film bi mogao u distribuciju. U filmu glume i Zrinka Cvitešić, Nataša Janjić, Leon Lučev...

Komentara 2

DO
doktorica
09:11 10.09.2011.

za bedastoće uvijek ima novca,bolje da dadu bolnicama za opremu sanitarija....

GO
gori
12:48 11.09.2011.

knjiga je bezveze, a takoav ce biti i film. štoo ne znači da neće biti superuspješan. zašto se u hrvatskoj ne snimaju filmovi koji bi punili kinodvorane? jer bi se takvih filmova svaki normalan redatelj sramio. podilaženje primitivnom čitateljstvu/gledateljstvu za prave novce. SRAMOTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije