Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet je solo

Pukla ljubav! Mladen Burnać prekinuo s 18 godina mlađom kćeri poznatog glumca

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
04.12.2019.
u 09:36

Pjevač Mladen Burnać više ne ljubi beogradsku glumicu Iskru Brajović, kći legendarnog Voje Brajovića.

Zagrebački kantautor Mladen Burnać ponovno je slobodan. Višemjesečnoj ljubavi s 18 godina mlađom beogradskom Iskrom Brajović, inače kćeri legendarnog glumca Voje Brajovića, došao je kraj. Dalo se to naslutiti i po stihovima pjesme ''Ako me ikada sretneš'' popularnog Dine Merlina koje je Burnać nedavno prepjevao.

– Mogao sam odabrati bilo koju od njegovih pjesama, sve su tako lijepe, ali iz osobnih razloga odabir je bila upravo ova – kazao je Burnać za 24 sata.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Par se upoznao u Beogradu početkom 2018., a svoju vezu potvrdili su krajem listopada prošle godine u Zagrebu, gdje su ruku pod ruku prošetali centrom grada. Boravak u metropoli iskoristili su i za odlazak na koncert poznatog violinista Davida Garretta. Ljubav su održavali na relaciji Zagreb-Beograd, a iako o razlozima prekida nije htio govoriti, čini se da je svemu kumovala i razdvojenost.

– Naša je ljubav završila prijateljstvom – istaknuo je 49- godišnji pjevač. Njegova sada već bivša odabranica prije nego što se upustila u vezu s Burnaćem razvela se od arhitekta Siniše Babića, s kojim ima i dvogodišnju kćer Ines, kojoj je ime dala po pjesmi Arsena Dedića ''Ne daj se, Ines'', dok Burnać ima odraslog sina Antonija.

Pogledajte i koji su parovi nakon prekida ostali prijatelji.

 

Ključne riječi

Komentara 7

SA
Sanjan1
22:56 10.12.2019.

Ali zasto pišete covjeku krive godine stalno? Pa nema niceg lošeg u tome sto ima 57 godina, Mladen se drzi odlicno, to bi bas trebalo istaknuti za pohvalu. Nije 1970,vec 1962. Pozz svima

NO
nordic
11:54 05.12.2019.

nekad faca a sad?? ne mislim na godine nego frizura! 😱

SA
sandra2211
03:21 05.12.2019.

Tko su pobogu ovi likovi? Ona kćer nekoga, a on ima neku muziku......bla, bla, bla....... Kaj su oni sami napravili? Čak su i cvike kupili na Hreljiću......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije