Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Puca ženski klan: Svađa između velikih prijateljica Jelene i Sabine

Sabina i Jelena
Nova TV
30.04.2010.
u 16:20

- Je, pa ako bi planula na svaku tvoju, mogla bi se s tobom svađati po cijeli dan - bez dlake na jeziku odgovorila je Jelena svojoj donedavnoj najboljoj kolegici.

Odlaskom bivše Feminnemke Žane Bulat ženski klan na "Farmi" nije više tako čvrst. Nove pukotine u nekad čvrstom prijateljstvu pojavile su se između Sabine Čedić i Jelene Bosančić.

Tijekom jutra, dok su se svi lijeno pokušavali probuditi, Sabina je pospanim glasom iz kreveta upitala tko će otići po vodu, a Jelena joj je na to odmah povišenim tonom replicirala neka si sama ode.

- Imaš krivi pristup. Ti povrijediš čovjeka. Neki dan si mi rekla da ušutim - nastavila je povrijeđena Sabina, a Jelena se pokušala obraniti rekavši kako nikad ne koristi teške riječi. Međutim, Sabina ju je odmah podsjetila na prepirku dok su mljele kavu.

- Bojim te se išta pitati kako ti ne bi svašta rekla - priznala je Sabina te ju je zamolila da pripazi što govori, što je još više iziritiralo splitsku manekenku koja je se odlikuje brzinom na jeziku, ali ne i na radu. Kad su radne aktivnosti u pitanju, jedino što je brzo jest volja da izgubi želju za bilo kakvim poslom.

- Je, pa ako bi planula na svaku tvoju, mogla bi se s tobom svađati po cijeli dan - bez dlake na jeziku odgovorila je Jelena svojoj donedavnoj najboljoj kolegici.

- Povrijedi me ako mi kažeš da šutim ili da me ne možeš više slušati. Znaš li koliko puta ja tebi ušutim, Jelena draga? Dosta mi je toga da pazim što te mogu pitati - nervozno je svađu okončala Sabina.

- Nekad me pitaš gluposti, normalno da ću ti to odgovoriti - zaključila je Jelena implicirajući nekadašnjoj Lupinovoj muzi da doda malo više intelekta u cijeloj priči.

Komentara 1

Avatar Burviles
Burviles
21:20 30.04.2010.

po zakonu o pušenju zabraniti treba pušenje u kući i na tv-u.Nova bi mogla platiti kaznu zbog kršenja zakona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije