Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomela konkurenciju

Publika u suzama, žiri na koljenima: Sam Bailey pobjednica X Factora!

sam bailey, x factor
Foto: Youtube Screenshot
1/2
16.12.2013.
u 09:18

Ukrali ste srce nacije. Primjer ste drugima kako treba slijediti vlastite snove, kazao je Gary Barlow suznih očiju. Slično su reagirale i Sharon Osbourne i Nicole Scherzinger

X Factor 2013. ima novu pobjednicu! Njezino ime je Sam Bailey, a pobjedu u finalnoj epizodi popularnog showa zavrijedila je besprijekornom interpretacijom pjesme ''Skyscraper'' (Neboder) Demi Lovato, javlja Daily Mail.

Svojim glasovnim mogućnostima Sam je publiku dovela do suza, ali i članove žirija koji se nisu ustručavali priznati da ih je ostavila bez daha.

– Ukrali ste srce nacije. Primjer ste drugima kako treba slijediti vlastite snove – kazao je Gary Barlow suznih očiju. Slično su reagirale i Sharon Osbourne i Nicole Scherzinger.

Kao što ime pjesme koju je odabrala sugerira, Sam se sinoćnjim trijumfom vinula u zvjezdane visine, a uspinjanje na vrh rezultat je višemjesečnog napornog rada i natjecanja koji su joj osigurali ugovor za snimanje albuma vrijednog milijun dolara te turneju s popularnom Beyonce sljedeće godine.

>>Britney Spears dala otkaz u showu "X Factor", bila je dosadna

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karambita
17:50 16.12.2013.

Niti je publika u suzama, niti je ziri na koljenima....pa ebote, tko od naroda vise pravi budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije