Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaši na odmoru

Prvotimci Bayera i zgodni Mats Hummels odmaraju se na Jadranu

Igrači Bayera
Foto: Instagram
1/3
06.06.2015.
u 16:05

Unatoč prognozama Bilda da nas čeka grčki scenarij, turistički djelatnici trljaju ruke zbog slavnih gostiju

Može njemački Bild prognozirati Hrvatskoj da joj se sprema grčka sudbina koliko god hoće jer sve dok kristalno čisto Jadransko more mami na svoje obale i plaže poznate i slavne, turistički djelatnici neće prestati trljati ruke.

Ovih dana na Jadranu odmaraju prvotimci nogometnog kuba Bayer iz Leverkusena. Roberto Hilbert, Gonzalo Castro, Omer Toprak, Dario Krešić i Sebastian Boenisch pohvalili su se, naime, uživancijom na gliseru kojim lome valove, dok se u Posedarju u svojoj vili odmara jedan od najzgodnijih njemačkih nogometaša Mats Hummels iz Borrusije Dortmund. 

>>Hummels stigao na hrvatsku obalu: Ništa neću raditi, samo uživati

>>Neuer uživa u Hrvatskoj: Okružio se djevojkama u Brelima!

Komentara 2

RM
rma
19:41 06.06.2015.

bolje nemoj nista objavit nego ovo sta objavis...

PU
pulizg
07:59 09.06.2015.

oni budu potrosili manje para nego ja u pol sata u birtiji!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije