Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Prvi smo pogledali nove napete nastavke 'Tuđeg života'

Darujemo vam i veliki tjedni horoskop, kao i križaljke, a uz pregledan i opsežan TV program
27. siječnja 2016. u 15:38 3 komentara 10788 prikaza
tuđi život
Foto: PR FOTO

Džansu je pozvana pridružiti se državnoj konjičkoj reprezentaciji što se proslavlja u jahačkom klubu, a Gulseren dolazi s Džihanom što razljuti Dilaru. I dok obitelj slavi, ljubomorna Hazal iskoristi priliku i zapali konjušnicu u kojoj se nalazio Džansuin konj. Zbog gustog dima koji je udahnuo, Amber je jako loše i pitanje je hoće li se ikada više moći natjecati. Od ponedjeljka ćete to, naime, gledati u popularnoj turskoj sapunici 'Tuđi život'.

Džansu je shrvana, a pri podmetanju požara Hazal je opekla ruku. Opeklina će joj zadati dodatne zdravstvene probleme, a o čemu je riječ, pročitajte više već ovog petka!

Novi, osvježeni Ekran i ovog petka donosi vruće zanimljivosti s TV ekrana. Prvi smo pogledali nove epizode turske sapunice "Tuđi život". tijekom idućeg tjedna gledatelji će svjedočiti kako Hazal podmeće požar, a zbog opekline bit će otkrivena.

Darujemo vam i veliki tjedni horoskop, kao i križaljke, a uz pregledan i opsežan TV program, tu su i sve zanimljivosti o zvijezdama s malih ekrana – ovaj put s Doris Pinčić Rogoznicom i o tome kako se nosi s izazovima organizacije obiteljskih obveza i poslovnog života. I sve to na čak 68 stranica.

naslovnica ekran  | Autor : Ekran Foto: Ekran

Jeste li među njima?
Sve shvaćaju ozbiljno i osobno: Ovo su najosjetljiviji znakovi horoskopa
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj