Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte videospot!

Prvi radijski singl Augusta „Ona“

auguste
Foto: PR FOTO
1/2
02.06.2014.
u 14:58

Pjesma o ljubomori i ljubavi koju ćete poželjeti poslušati ponovno!

Videospot Augusta za njihov prvi radijski singl „Ona'' režirao je Boris Sekulić koji je Augustama, Ivani Lulić i Gordani Marković, namijenio je ulogu naratorica koje svjedoče raspadu jedne, nekad sretne ljubavne veze.

Cijeli videospot je zapravo alegorija u kojoj je naglasak na kontrastima, kako vizualnim, tako i emotivnim.

 „Ona“ je melankolična priča o djevojkama koje se ne poznaju, a čiji su životi u tom trenutku isprepleteni, ispričana iz perspektive one treće osobe u vezi. Tu se isprepliću ljubav i ljubomora, odanost i sumnja, evociraju se sretni trenuci u vezi i isprepliću se s trenucima tuge u sadašnjosti, no bez obzira na sve, Auguste ostavljaju prostor za sretan završetak.

Ona i On u spotu su Helena Kezerić i Tomislav Šušak, a spot je sniman u romantičnom caffe baru Jutro i na različitim lokacijama Grada.

Osim režije, Sekulić je ove godine nominiran za nagradu Porin za najbolje likovno oblikovanje albuma "Voyage" Jelene Radan, a potpisuje i montažu spota.

Za kameru je bio zadužen Filip Tot, a kako bi djevojke dobile retro štih kojim odiše i sama pjesma, pobrinule su se vizažistica Žana Kožul i asistentica šminke Ines Krajnović.

Bend Auguste nastao je prije dvije godine, a osnovale su ga dvije mlade glazbenice Ivana Lulić i Gordana Marković.

Kao duo, njegovale su svoj glazbeni izričaj, nazvan ogoljeni pop, prepoznatljiv po njihovim neuobičajenim vokalnim aranžmanima uz pratnju samo jedne gitare.

Uskoro su im se pridružili bubnjar Jerko Jurin, Tomislav Leko na klavijaturama i najnoviji član benda, basist Marko Radić, čime je njihov ogoljeni pop zamijenjen zamijenjen bogatim glazbenim aranžmanima, no i dalje uz njihove prepoznatljive vokalne igre.

Tekst i glazbu potpisuju Ivana Lulić i Gordana Marković, a osim producenta Tomislava Šuška, autora aranžmana, u stvaranju pjesme „Ona“, sudjelovali su još i Pavle Miholjević i Jura Ferina iz Svadbasa, zaduženi za mastering.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije