Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Prvi iz showa ispali Martina i Ricardo, presudili glasovi gledatelja

zvijezde pjevaju
Foto: HRT
1/6
22.03.2014.
u 23:44

Martina i Ricardo večeras su pjevali Son of a preacher man za koju su osvojili 22 boda, što nije bilo najmanje.

Druga emisija HRT-ova showa Zvijezde pjevaju donijela je prvo ispadanje – show su napustili Martina Validžić i Ricardo Luque.

Martina i Ricardo večeras su pjevali Son of a preacher man za koju su osvojili 22 boda, što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Žiri je bio zadovoljan njihovom izvedbom.

- Odličan izbor pjesme, jako mi je kompatibilna s tvojim karakterom, tvoja karizma je pojela pozornicu - rekla je članica žirija Martina Tomčić, dok je Zrinko Tutić dodao kako se osjetila sjajna energija.

Unatoč ispadanju Martina nije bila razočarana.

- Ja sam i došla ovdje jer sam htjela iskusiti kako je nastupiti s profesionalcima. Ovo je jedno prekrasno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Super zabava i super provod i nekako nisam ni očekivala da ću imati više od dvije emisije - rekla je Martina.

Najbolji večeras bili su Lana Barić i Saša Lozar, s 25 bodova za svoju izvedbu pjesme Ain't no mountain high enough.

Foto: HRT

- Nije ovo lako za pjevati. Lana, dobro si se ti unutar toga snašla - komentirao je Tutić, dok je Martina Tomčić rekla kako joj vokal nije toliko lijep, no u ovoj pjesmi joj je savršeno odgovarao.

- Trema je nestala večeras. Puno bolje sam raspoložena večeras nego u prošloj emisiji. Nisam mislila da će me žiri ovako nahvaliti. Nemam komentara na ocjene - rekla je Lana.

Drugi najbolje ocijenjen par bili su Ana Rucner i Vlado Kalember, s 24 boda za svoju interpretaciju pjesme To love somebody, koju je žiri dobro prihvatio.

- Jako mi se to dopalo. Tako ste sofisticirani, odabrali ste antologijsku pjesmu. Vlado je pokazao da je pravo muško. Prekrasno - rekla je Zdenka Kovačiček, a Zrinko Tutić dodao je kako je Vlado izabrao jednu lukavu pjesmu dok se Ana lijepo uklopila.

- Večeras je bilo super, bila sam sigurnija nego prvi puta. Ali zaista uživam, bila je lijepa pjesma i bili smo zaista sinkronizirani nas dvoje - komentirala je Ana.

Foto: HRT

Ivica Pucar i Maja Vučić večeras su imali najmanji broj bodova, 15, koliko im je žiri dodijelio za njihovu izvedbu To be with you.

- Sve što je moglo poći po krivu pošlo je, trebalo je krenuti od boy bandovskog momenta, malo mekanijeg vokala, tako da se izgubi nazalnost, ovako je bilo joj - bila je stroga Martina Tomčić.

No, Ivica se nije dao smesti.

- Ovo petodnevno rađanje mene kao rokera je neponovljivo. Mene je to ponijelo, ja sam krenuo, skočio i to je to - rekao je.

Treća emisija Zvijezde pjevaju na rasporedu je iduće subote.

>>Počinje show 'Zvijezde pjevaju': Ana i Vlado veseli, Tina Katanić štreberica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije