Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila je i o svekru

Prvi intervju Nikoline Pišek nakon smrti supruga: 'Tog kobnog dana nisam primijetila ništa neobično'

Beograd: Nikolina Ristović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
07.09.2022.
u 10:46

Nikolinu je na zub uzeo svekar Viktor Ristović, poznatiji pod nadimkom Miša Grof, čije su izjave za srpske medije bile posebno bolne za voditeljicu koja je postala samohrani roditelj malene Une Sofije. Sada je otkrila da ima novi posao, a tim povodom progovorila je o kobnom danu.

Voditeljica Nikolina Pišek (46) postala je udovica 8. svibnja 2022. Njen suprug Vidoje Ristović preminuo je, a nakon njegove smrti Nikolina nije davala mnogo izjava za medije. Na zub ju je uzeo svekar Viktor Ristović, poznatiji pod nadimkom Miša Grof, čije su izjave za srpske medije bile posebno bolne za voditeljicu koja je postala samohrani roditelj malene Une Sofije. Sada je otkrila da ima novi posao, a tim povodom progovorila je o kobnom danu.

– Čuli smo se redovito, tako i tijekom tog dana kada nisam primijetila ništa neobično u njegovu ponašanju. Trebali smo se vidjeti već idući dan u Zagrebu. Imali smo planove za ljeto i rješavanje naših tekućih stambenih problema – kazala je Pišek za Gloriju.hr.

Dodala je i da Vidoje i njegov otac nisu bili u dobrim odnosima, štoviše nisu komunicirali, a Ristović je koristio zaseban ulaz u zgradu kako ne bi sreo Mišu Grofa.

Inače, hrvatska voditeljica jučer je bila prvi dan na novom radnom mjestu, u redakciji zabavnog programa UNA TV-a. Pišek je na Instagramu objavila kako je bilo poteškoća te da joj je urednik ponovno Daniel Delale, s kojim je surađivala i na Novoj TV.

"Prvi dan na poslu. Prošao je tako da nisam presrela e-mail za redakcijski zoom, pa me je Daniel Delale, očito moj zauvijek urednik, strogim glasom pozvao na red. Uglavnom, sastanak s dislociranim kolegama odrađen je prvoklasno podno predivnog Državnog arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok. Veselim se, budite dobri i blagi prema meni, gledamo se uskoro...", napisala je Nikolina.

Podsjetimo, Pišek je prije desetak dana objavila kako će na UNA TV-u voditi novu emisiju koja će obilovati zanimljivim, intrigantnim i životnim temama. Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku:  “Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija odraz je mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja nešto je što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke.” 

Iako će publika uskoro detaljnije biti obaviještena o kakvoj emisiji je riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj: “Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova upravo će donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkom prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas”, zaključila je Nikolina. 

VIDEO Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet ‘Ima li nade za nas’? ‘Sretna sam sa svojim životom’

 

Ključne riječi

Komentara 3

JO
jocoudriga
13:27 07.09.2022.

"Tog kobnog dana".... rečenica kao iz petparačkog šund romana...

PR
Predaror
12:11 07.09.2022.

Jel Nikolina rođena 1973 godine ili 1976 godine ??? Negdje su joj podaci 1973 a negdje 1976 ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije