Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debi Carle Bruni

Prva dama Francuske i Woody Allen snimaju film u Parizu

Carla Bruni
Foto: Pixsell
1/5
28.07.2010.
u 16:03

Očarala je i redatelja i glumca Owena Willsona, a dok ona radi i po pet sati bez stanke, njen je suprug Nicolas Sarkozy na moru.

Carla Bruni-Sarkozy, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, zaposlena je preko glave. Na pariškim ulicama upravo snima film “Paris in midnight” s kultnim redateljem Woodyjem Allenom. Snima se na lokacijama oko pariškog Panteona i u središtu grada na lijevoj strani Seine, a ona u filmu koji se radnjom vraća u dvadesete godine prošlog stoljeća glumi direktoricu pariškog muzeja.

Izvor blizak časopisu People tvrdi da se prva dama odlično slaže s redateljem i glumcem Owenom Wilsonom s kojim mora snimiti neke scene i da je prava radnica kojoj nije teško snimati i po pet sati bez stanke. Primjera radi, Carla je scenu u kojoj hoda po ulici s francuskim kruhom u rukama snimila čak 32 puta zaredom! S njom u filmu glume i oskarovka Marion Cottillard i Adrian Brody. Dok ona snima, predsjednik je već otišao na more, a njegova će mu se 42-godišnja supruga pridružiti za koji dan kada snimi sve scene u kojima se u filmu pojavljuje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije