Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne bismo ni očekivali manje

Prsate ljepotice oduzele dah na jubileju poznatog sportskog izdanja

Sports Illustrated
Foto: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL
1/25
15.01.2014.
u 12:20

Kate Upton i Tyra Banks samo su mali dio ljepotica koje su prodefilirale crvenim tepihom zabave u povodu 50. obljetnice poznatog godišnjeg izdanja kupaćih kostima Sports Illustrateda.

Kate Upton i Tyra Banks samo su mali dio ljepotica koje su prodefilirale crvenim tepihom zabave u povodu 50. obljetnice poznatog godišnjeg izdanja kupaćih kostima Sports Illustrateda.

Ne bismo ni očekivali manje od časopisa čiju su naslovnicu krasile najljepše žene svijeta, a većina ih se pojavila na sinoćnjoj zabavi u Los Angelesu, gdje se nisu libile pokazati ono po čemu su postale poznate.

Osim Kate Upton, koja je posljednje dvije godine krasila naslovnicu prestižnog časopisa, pojavile su se Chrissy Teigen, Heidi Klum, Marissa Miller, Rebecca Romijin, Natasha Barnard, Petra Nemcova, Ireland Baldwin i mnoge druge.

Svojom je pojavom pogotovo zabljesnula 60-godišnja Christie Brinkley, koja krasi naslovnicu 50. specijalnog izdanja Sports Illustrateda te je pokazala kako joj godine idu samo u prilog.

>>Christie Brinkley sa 60. će se slikati za naslovnicu Sports Illustrateda

Komentara 2

1A
1A
13:11 15.01.2014.

Kate Upton je stvarno lijhepa, prekrasna, rasna djevojka, meni osobno broj 1 u danasnje vrijeme. Tyra Banks je starija generacija (u odnosu na Kate), a definitivno prekrasna tamnoputa zena (10x ljepsa uvijek bila od prerazvikane Naomi Campbell), a Christie Brinkley je prije 30-35 godina i zapocela seriju onih modela koji su fotografijom na naslovni casopisa Sports Ilustrated postale mega zvijezde, a i danas je maca i po'. Za pohvalu portalu VL, 3 generacije s dobrim izborom predstavnica.

RI
RINMA
18:12 15.01.2014.

Je li to sajam plastike i silikona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije