Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašla je

Prošlo je 15 godina! Nives zavodi u haljini u kojoj se udala za Drpića

Foto: Instagram
1/6
28.01.2020.
u 13:09

"Moja #lasvegas vjenčanica 15 godina poslije", napisala je Nives pokraj fotografije na kojoj pozira u prozirnoj haljini s leopardovim uzorkom koju je kreirala Nataša Kos.

Nives Celzijus pronašla je haljinu u kojoj se prije 15 godina udala u Las Vegasu za Dinu Drpića. 

"Moja #lasvegas vjenčanica 15 godina poslije", napisala je Nives pokraj fotografije na kojoj pozira u prozirnoj haljini s leopardovim uzorkom koju je kreirala Nataša Kos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja #lasvegas vjenčanica 15 godina poslije...

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives i Dino vjenčali su se 2005. nakon vikenda u Los Angelesu, a svjedoci su im bili nepoznati ljudi.

– Nisam imala crnu vjenčanicu već dugu haljinu dizajnerice Nataše Kos leopardova uzorka i dubokog dekoltea. Nismo se posebno spremali, nismo imali vremena, uspjela sam nabaciti samo malo šminke na lice, na brzinu, i otrčati k matičaru – kazala je tada Nives novinarima. Nives i Dino razveli su se devet godina kasnije. Imaju dvoje djece: sina Leonea i kćer Taishu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

NA
navijeke
14:34 28.01.2020.

Petnaest godina kasnije klijenata je sve manje, sve su manje imućni, a konkurencija mlađih, ljepših i pametnijih pr...ivatnica sve je oštrija.

BO
BoyX
05:57 29.01.2020.

Što ova predstavlja svaki dan u Večernjem?Doista sramotno!

ČR
črnamatizemla
14:11 28.01.2020.

Vrlo tradicionalno. Najme detalj, da se u svatove ide vez gaća. Tak su stari govorili. Jedino nisam sigurna da se to odnosilo na mladenke. Možda su zato brakovi bili dugovječniji, ali, očito cijeli modus operandi nije revolucionaran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije