Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mentorica 'Plesa sa zvijezdama'

Prošle sezone Šarića je dovela do finala, a sada uz show priprema i svoje vjenčanje: 'Mnogi ne znaju jedan detalj'

Foto: Instagram
1/5
05.03.2022.
u 08:00

- Sestra me zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu! - izjavila je Paula Jeričević.

Od ove nedjelje na televizijske ekrane vraća se zabavni show 'Ples sa zvijezdama', a uloga mentorice u novoj sezoni pripala je Pauli Jeričević koja se natjecala i u prošloj sezoni kada s Ivanom Šarićem i dospjela do finala. Ususret povratku mnogima omiljenog showa Paula je otkrila zbog čega joj je upravo ovo najdraži projekt na kojem radi, ali i progovorila o nekim detaljima iz privatnog života.

- 'Ples sa zvijezdama' mi je najdraži jer koliko god volim nastupati, moram priznati da jako uživam u prenošenju znanja. Ono što mi je najdraže kod ovog showa je što imam mogućnost iz potpunog plesnog laika stvoriti profesionalnog plesača i na kraju krajeva učiniti da još jedna osoba zavoli ples i postane dio plesne ekipe. U prošloj sezoni sam pomogla Šariću da postane jedan ozbiljno dobar plesač, naravno, zahvaljujući i njegovoj predanosti i trudu, pa se nadam da će i ove godine biti sličan ishod - kazala je Paula za Dnevnik.hr. Iako medijske stupce često puni svojim plesnim uspjesima, Paula je sada progovorila i o ljubavi. Već je deset godina u sretnoj vezi s partnerom Filipom Tonkovićem za kojeg se zaručila u srpnju prošle godine, a ove godine izmijeniti će i bračne zavjete.

- Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale Plesa sa zvijezdama dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu! - izjavila je Paula.

Foto: Instagram

Inače, Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Od 2013. do danas niže profesionalne nastupe u raznim televizijskim zabavnim emisijama, između ostalih i u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a od 2016. sudjeluje i na raznim komercijalnim događanjima, video spotovima i ostalim show nastupima. Nakon završene natjecateljske karijere Paula se bavi podučavanjem, vodi grupe Lady latina u Zagrebu i priprema mladence za prvi ples.

VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije