Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za njih je vrijeme stalo

Prošla su desetljeća otkako su postali seks simboli, ali 'in' su i danas

zdravko čolić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
06.11.2015.
u 10:00

Njima su šezdesete nove četrdesete, ženama su neodoljivi i odlično se osjećaju u svojoj dobi iako, kažu neki od njih, više nema akrobatskog seksa

Najbolji frajer glazbene scene bivše države, Momčilo Bajagić Bajaga prvi koncert s Instruktorima održao je 1984. u zagrebačkom Kulušiću. I od tada vrijeme za njega kao da je stalo.

Balkanski Casanova

Naravno, sudimo onako ženski, po njegovu izgledu, i referiramo se samo na to. Iako u šestom desetljeću života, izgleda sjajno i spada u kategoriju tzv. vječnih mladića za koje su šezdesete i kusur godina nove četrdesete. Priroda ga je, kao i ostatak njegovih kolega koji spadaju u tu skupinu, očito mazila dobrim genima i poštedjela gubitka kose. Ali svaki od njih ima i neki svoj recept za mladolikost. Bajaga se, recimo, od godina brani optimizmom.

– Nemam frku od starenja, to je prirodna stvar i tako je treba i prihvatiti. Prijatelji mi se smiju kad kažem kako ne bih volio opet imati 20. Zadovoljan sam svojim godinama. Treba samo biti u skladu s njima. Strah od starosti vjerojatno dođe u poznijoj dobi, kad počnu problemi druge prirode. Godine nisu važne, važno je kako se čovjek osjeća – kazao je nedavno 55-godišnji Bajaga. S njim bi se sigurno složio i nešto stariji, 65-godišnji Goran Bregović. Tzv. balkanski Casanova modno je osviješten. Podsjetio nas je na to gostujući prošlog vikenda u emisiji “Nedjeljom u dva” odjenuvši ekstravagantni sako s ružama talijanskog dvojca Dolce&Gabbane. Ali podsjetio nas je i na to koliko je šarmantan i kako još uvijek dobro izgleda. Jednom prilikom kazao nam je da se zbog svojih 180 cm visine, koje je uvijek smatrao nedovoljnima, bavio ‘muškim’ stvarima kao što su alpinizam, popeo se na 6500 metara, i jedrenjem, i to malom jedrilicom preko oceana. Kako je danas?

– Kao alpinist sam padao i po ne znam koliko metara i prošao s lakšim ozljedama, a kada sam prije nekoliko godina pao s višnje, možda s pet metara visine, slomio sam dva kralješka. Ali kako sam i inače srećković, taj dio koji se odvojio od kičme stao je za dlaku prije leđne moždine tako da danas nemam nekih velikih posljedica. Ne vjerujem da sam baš za akrobatski seks, ali sve ostalo je u redu – kazao je Brega.

U doba najveće popularnosti danas 64-godišnji Zdravko Čolić dobivao je oko 300 pisama dnevno, pred stanom ili hotelom u kojem je boravio kampirale su obožavateljice... Jedna ga je navodno posjetila odjevena u vjenčanicu. Žene još za njim pate, a on kao čovjek poznat po tome da vodi računa o zdravoj prehrani i vježbanju, kaže:

– Nisam baš tako mladolik, nego nekako prirodno starim. Možda je moj fizički izgled odraz unutarnje energije. Nastojim biti susretljiv prema ljudima, širiti dobre vibracije. U vježbanju sam kampanjac. Volim šetati i trčati po Adi ili Košutnjaku. Ne pretjerujem, ali želim biti u dobroj kondiciji. Cilj svakog treninga je da čovjek bude zadovoljan.

Mlađi uz mlađe žene

Ludjelo se u prošlom stoljeću, padalo čak u nesvijest, i za Vladom Kalemberom. Uvijek je bio džentlmen koji nikada nije komentirao uspjehe kod žena, a donedavno je bio u braku s trideset godina mlađom Anom Rucner pa ga je i to možda pomlađivalo. Ipak, i nakon razvoda i u 62. izgleda jako dobro.

I Željko Bebek je muškarac kojeg pomlađuje žena. On to otvoreno i priznaje. Supruga je od njega mlađa 34 godine. – Vitalnost mogu zahvaliti svojoj Ružici, kontinuiranoj rekreaciji i zdravoj prehrani – rekao je svojedobno 69-godišnji Bebek i dodao:

– Još uvijek ne razmišljam o godinama. Na njih sam zaboravio. Zdravlje mi je dobro, vozim bicikl, igram tenis, uživam na snijegu i skijam... Volim more pa, čim djeci završi škola, idemo put Jadrana.

>> Imam 64 godine, ali nose me adrenalin i bosanski inat

Komentara 6

JM
Jati-mivi
16:38 06.11.2015.

Lele i kuku.... Nemate li vi pametnijeg posla nego pisati o spolnom životu ostarjelih muškaraca? I fabricirati priče kako se žene pale na njih...? A ako je tim barskim pjevačima toliko do seksa u tim godinama, bit će da imajuu problema s bubrezima, kao predsjednik Kennedy

AY
ayala
18:18 06.11.2015.

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ĆA
ćaćaća
18:41 06.11.2015.

kako nam vl nudi yugo pevaljke s ovim čolom koji je izgradio karijeru pjevajući maršalu pjesmice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije