Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro uložen novac?

Pronađi razliku! Potrošila 200.000 kuna da nalikuje na starletu velike stražnjice

Kim wannabe
Foto: VL
1/4
16.07.2014.
u 09:28

Kupila si je nove grudi, ekstenzije za kosu, šminku i odjeću i, moramo priznati, usporedne fotografije pokazuju da bi mogle proći barem kao sestre.

Claire Leeson (24) iz Essexa u Velikoj Britaniji potrošila je gotovo 200 tisuća kuna na operacije i druge tretmane, a sve kako bi nalikovala najpoznatijoj starleti današnjice Kim Kardashian.

Kupila si je nove grudi, ekstenzije za kosu, šminku i odjeću i, moramo priznati, usporedne fotografije pokazuju da bi mogle proći barem kao sestre.

Što ju je ponukalo na takav čin?

Za jednu je tamošnju TV emisiju djevojka rekla da je na ovaj način pokušala povratiti izgubljeno samopouzdanje. Kao tinejdžericu su je maltretirali i zafrkavali, rugali joj se, a sada im je, kaže, opalila pljusku.

Da bi što više nalikovala Kimici, studentica nosi i silikonski umetak za stražnjicu.

>>Kanye ne podnosi Kim, a prošlo tek 46 dana braka

>>Potrošila 15.000 dolara na plastičnu operaciju, svi se čude njezinu razlogu

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
15:31 16.07.2014.

Ja bi volil ličit na C. Ronalda al sam po bankovnom računu...kaj trebam operirat >;-))

LI
liliZG
16:30 17.07.2014.

zamislite kad se ona počne raspadati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije