Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdan i prevaren

Progovorio bivši suprug Schwarzeneggerove ljubavnice

'LAS VEGAS - SEPTEMBER 19: California Governor Arnold Schwarzenegger attends the fight between Floyd Mayweather Jr. and Juan Manuel Marquez of Mexico before their welterweight bout at the MGM Grand Ga
Foto: 'Ethan Miller'
1/3
25.05.2011.
u 10:01

Bivši muž Millder Baene Rogelio Baena otkrio je kako je tek prije tjedan dana doznao da nije biološki otac svom 14-godišnjem sinu. – Schwarzenneger je nekad za mene bio junak, Maria je potpuno uništena – izjavio je.

Dok se bivša kućna pomoćnica i ljubavnica Arnolda Schwarzeneggera koja mu je prije 14 godina rodila sina uporno skriva od javnosti, progovorio je njen bivši suprug Rogelio Baena i to u TV-emisiji Entertainment Tonight.  Rogelio je otkrio kako je tek prije tjedna dana otkrio da nije biološki otac svom 14-godišnjem sinu.

Izdaja je, kaže, prava riječ za situaciju u kojoj se našao. Rogelio i Mildred bili su u braku deset godina, a jedino što sad želi jest zagrliti svog sina i reći mu kako mu i dalje želi biti otac te da to što osjeća prema njemu ništa ne može promijeniti.

– Schwarzenegger je bio moj junak. Maria je potpuno uništena – tim je riječima zaključio svoju priču Baena.

Ovog tjedan 55-godišnja supruga bivšeg američkog guvernera trebala bi predati zahtjev za razvod. Svojoj je djeci rekla da ocu trebaju oprostiti, no ona to nije u stanju napraviti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije