Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugogodišnja borba

Progovorila o mračnom razdoblju: To je užasna, paralizirajuća bolest

Nicole Scherzinger
Foto: Instagram
1/8
02.07.2014.
u 10:01

Američka pjevačica Nicole Scherzinger otkrila je detalje svoje mučne borbe s bulimijom

Svi koji misle da kako poznata pjevačica Nicole Scherzinger nema problema sa samopouzdanjem, potpuno je u krivu. Nekadašnja članica Pussycat Dolls i članica žirija britanskog X factora progovorila je o danima dok se kao plesačica borila s bulimijom.

- Pokušavam ne razmišljati previše o tome. To je užasna, paralizirajuća bolest i bilo je to doista mračno razdoblje za mene - kaže 36-godišnja zvijezda.

Iako je u tom trenutku imala svijet pod nogama, poremećaj prehrane toliko je eskalirao da se više puta onesvijestila.

Pussycat Dolls su od 2005. do razlaza 2010. godine prodale više od 50 milijuna albuma, a bivše kolegice Nicoleinu bulimiju krive za raspad benda.

Lijepa Amerikanka o borbi s bulimijom progovorila je prvi put 2012. godine.

- To je bila moja ovisnost. Nikad nisam željela ranije govoriti o tome jer nisam htjela izigravati žrtvu, a i da moja obitelj sazna za to - rekla je tad.

>>Burna veza ipak sretna: Proslavili šestu godišnjicu u Veneciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije