Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna pjevačica

Proglasili je najseksi ženom na svijetu, no ona se naljutila!

iggy azalea
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
17.10.2014.
u 17:57

Reperica Iggy Azalea u zadnjih je nekoliko godina postala jedna od najtraženijih zvijezda pa ne čudi što ju je Maxim smjestio na prvo mjesto najseksi žena

Reperica Iggy Azalea u zadnjih je nekoliko godina postala jedna od najtraženijih zvijezda pa ne čudi što ju je Maxim smjestio na prvo mjesto najseksi žena.

Australsko izdanje magazina komplimentiralo je zgodnoj Iggy, no ona se na njih naljutila. Naime, ova Australka shvatila je da su na naslovnicu stavili njenu fotografiju staru tri godine.

– Jutros sam vidjela da je Maxim Australija objavio moju fotografiju iz 2011. na naslovnici. Mislim da je sjajno što me žele na naslovnici, no postoji bolji način da se to dogodi, a australski magazin očito nije poštovao moju želju – poručila je reperica.

 

>>Pogledajte kako je Damjan Rudež nakratko postao Iggy Azalea

>>Jennifer Lopez u veoma izazovnom izdanju u klinču s kolegicom otkriva sve više

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije