Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Produljeni Avatar ima seksa, ali ne previše

James Cameron priznao je da je izbačena scena vođenja ljubavi Jakea i Neytiri vraćena u novu, devet minuta dulju verziju filma, ali upozorava publiku da ne očekuju previše.
13. kolovoza 2011. u 14:02 1 komentara 22 prikaza
seks u Avataru
Foto: Lightstorm/IFP

– Scena na'vijskog bluda? Sada je vraćena u film, od prvog do zadnjeg kadra. Zbilja – kaže James Cameron za scenu seksa koja je uzburkala duhove otkad je u javnost procurio kompletan scenarij "Avatara" u kojem je bila detaljno opisana scena vođenja ljubavi koja je izbačena iz prve verzije filma.

Ta scena izazvala je toliko interesa da je nacrtana i manga-parodija na granici pornića, i to s pogrešne strane te granice (ovdje, ne gledajte ako ste mlađi od 18!).

Uglavnom, redatelj "Avatara" potvrdio je da će u novoj produljenoj verziji filma gledatelji vidjeti i "tu" scenu, ali da ne očekuju previše, jer ona sveukupno traje tek dvadesetak sekundi:

– Istaknuo bih, samo da izbjegnem prevelika očekivanja, da nam zbog nje uopće nije promijenjen cenzorski predikat. Ja je čak ne bih nazvao scenom na'vijskog seksa, nego nav'ijske predigre. Nije baš da si oni strgnu odjeću pa navale jedno na drugo.

IZ ISTANBULA STIGLI U ZAGREB
Svaki dan pripremamo 30 vrsta baklava, nismo ih mogli napeći ni usred krize
Otok Rab
Kraljevska oaza
Otok Rab: Istražite otok sreće koji skriva najljepše pješčane plaže na kojima se kupao i britanski kralj Edward VIII.
  • modovisisajteMaraschino:

    Avatar je najveca kopija drugih filmova koja postoji.... sad moraju izmisljat seks da bi ga i dalje prodavali... vise je kopirao druge Cameron nego braca Wayans