Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerni william

Procurili detalji prekida princa Williama i Kate Middleton

'Prince William and his wife Kate Middleton, who has been given the title of The Duchess of Cambridge, kiss on the balcony of Buckingham Palace, London, following their wedding at Westminster Abbey. P
'Chris IsonPress Association/Pixs'
09.07.2013.
u 18:54

Razlog prekida navodno je bila Williamova 'opsjednutost' ženama. Princ je cijelo vrijeme bio okružen razgolićenim djevojkama, a jednoj se navodno zna i ime

I dok Kate Middleton i princ William svakog trenutka očekuju dolazak prinove u njihovu kraljevsku obitelj, u knjizi 'A Royal Love Story' autora Christophera Andersena opisuje se njihov prekid od prije šest godina.

Kraljevski par u vezi je već godinama, vjenčali su se 2011. godine, no prije šest godina na nekoliko su mjeseci prekinuli. Razlog prekida je navodno bila Williamova 'opsjednutost' ženama. Princ je cijelo vrijeme bio okružen razgolićenim djevojkama, a jednoj se navodno zna i ime.

– Bili smo oboje vrlo mladi. To je bilo na sveučilištu, kada smo oboje pokušavali pronaći vlastiti put i to je bio dio odrastanja – rekla je Kate.

Par je nekoliko mjeseci proveo razdvojeno, no na kraju su ipak shvatili kako ne mogu jedno bez drugoga. Pomirili su se 9. lipnja kada je Kate došla na zabavu u prinčevu vojarnu.

>> Uskoro prinova: Stiže nasljednik krune!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije