Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hakerski skandal (4)

Procurile nove ukradene fotografije zvijezda: Po prvi put žrtva je i muškarac

nick hogan
Foto: Instagram
1/3
05.10.2014.
u 12:18

Hakeri su objavili nove fotografije poznatih ukradene sa servisa iCloud

Nick Hogan, sin slavnog hrvača Hulka Hogana, postao je prvi muškarac čije su ukradene fotografije s iClouda 'iscurile' u javnost, u najnovijem nastavku velikog hakerskog skandala, četvrti dio.

Hoganu su ukradene brojne fotografije, koje potječu još iz dana njegove srednje škole, prikazujući razne razodjenute djevojke, a objavljena je i fotografija njegovog penisa.

Dok su u prva tri 'curenja' hakeri objavili fotografije nekih od najpoznatijih zvijezda današnjice, uključujuči Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Rihannu i druge, čini se kako hakeri pomalo ostaju bez municije.

Četvrti val fotografija uključuje model Victoria's Secreta Erin Heatherton, glumicu Winonu Ryder, televizijsku glumicu AnnaLynne McCord, pjevačicu Ingrid Michaelson te niz manekenki i glumica koje nisu toliko poznate. Najgore je prošla glumica Nina Dobrev, zvijezda "Vampirskih dnevnika" kojoj su objavili 147 fotografija (na svima je odjenuta) te glumica Zoe Kazan, sa 43 fotografije.

>>Zbog ukradenih fotografija golih zvijezda, Googleu prijete tužbom od 100 milijuna dolara

>>'Do krajnjih granica tužit ćemo sve koji objave ove ilegalno nabavljene fotografije!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije