Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala se

Procurila nova fotka zgodne Mamićeve snahe, slavila rođendan sina

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
17.02.2020.
u 09:20

Informacije katkada procure s profila njezine prijateljice Lade Mitrašinović. Tako je Lada objavila fotku proslave 9. rođendana Tijina 9-godišnjeg sina Domenica.

Otkako se prije dvije i pol godine udala za Marija Mamića, ekonomistica Tia Mamić, djevojački Jurčić, svoj privatni život nastoji čuvati podalje od javnosti.

No informacije katkada procure s društvenih mreža njezine prijateljice Lade Mitrašinović. Tako je Lada objavila fotku proslave 9. rođendana Tijina 9-godišnjeg sina Domenica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tema rođendana bila je košarka, a to je otkrila torta ispred koje su mama i sin pozirali. Maleni, čini se, kreće očevim stopama. Naime, Tia ga je dobila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom.

Lada je početkom mjeseca odgovarala na pitanja obožavatelja na Instagramu, a jedna od pratiteljica postavila joj je pitanje vezano za novi projekt koji, kako je otkrila, priprema s Tijom Mamić. "Evo, mala najava, jedan je proizvod na pomolu. Tia Mamić i moja malenkost bile smo vrijedne", odgovorila joj je vizažistica uz fotografiju na kojoj je s Tijom.

Osim poslovne suradnje, veže ih i blisko prijateljstvo. Nedavno se tako Lada pohvalila uspjehom Tijina sina kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom. – Prije svega, čestitke predivnom i pametnom Dominiku na osvojenoj srebrnoj medalji na svjetskom natjecanju u matematici – Brain o brain world competition u Dubaiju. A također jedan naklon mami Tiji koja je zaslužna za to što je njezin dečkić pristojan, vrijedan i pametan. Bravo, mama. I da, to će mi biti zet – napisala je Lada na Instagramu. Ubrzo se u komentarima javila i sama Tia. – Prijateljice, hvala ti od srca! Mamin ponos najveći na svijetu! Naša bi unučad imala najcool bake na svijetu – dodala je gospođa Mamić.

Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku. – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Marijo iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
09:45 17.02.2020.

Zašto mafijaše uzdižete kao neke bitne ikone, umjesto kada već radite takav članak pokušate pronaći neku poštenu osobu a ne osobe bliske HDZ-u i kriminalu!

RO
RogaBabaroga
13:48 17.02.2020.

jako jako bitna informacijna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije