Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj prije svega

Bezobrazno bogati i stabilni: Sin Donalda Trumpa postat će tata peti put

donald trump jr
Foto: Twitter
02.04.2014.
u 09:22

Donald Trump usadio je, izgleda, svojoj djeci kako je obitelj najveća vrijednost...

Donald Trump usadio je, izgleda, svojoj djeci kako je obitelj najveća vrijednost. Osim kćeri Ivanke, koja je u sretnom braku s Jaredom Kushnerom te je majka dvoje djece, sretan brak ima i njezin brat Donald Jr.

Donald je u društvu supruge Vanesse stigao na predstavljanje reizdanja New York Observera, koji je u vlasništvu Ivankinog supruga Jareda. Ponosni Donald i njegova trudna supruga stigli su te je ona pokazala svoj trudnički trbuh, a kod kuće su ostavili četvero djece koja su dobili u sretnom osmogodišnjem braku. Vanessinom trudnoćom bogati Donald postat će djed po sedmi put.

>>Ivanka Trump trudna drugi put!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije