Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počeli turneju

Prljavci zapalili Šalatu, na koncertu se zabavljala i Severina

prljavo kazalište, koncert
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/17
31.05.2015.
u 20:04

Za koncert se tražila karta više s obzirom na to da je bio rasprodan nekoliko dana ranije, a Prljavce su došle podržati i brojne domaće zvijezde

Prljavo kazalište sinoć je održalo spektakularan i prvi u karijeri koncert na zagrebačkoj Šalati kojim su počeli turneju u čast 25 godina od "Zabranjenog koncerta" na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Za koncert se tražila karta više s obzirom na to da je bio rasprodan nekoliko dana ranije, a Prljavce su došle podržati i brojne domaće zvijezde. Među njima je tako bila Severina, glumica Ankica Dobrić, manekenka Tatjana Dragović, poduzetnica Lana Biondić, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te mnogi drugi.

Kemija na sceni i kemija u publici, od gromoglasnog zazivanja benda, do euforije kada su napokon stupili pred obožavatelje.

- Dobra večer Zagrebe. Kad smo razmišljali o set listi ovog koncerta, mislili smo 'kako početi'. I bilo je više načina, ali ipak smo odabrali ovaj, jer treba početi tamo i onako kako je sve s nama i počelo – pozdravio je Jajo tisuće vjernih fanova uz prve taktove 'Radio Dubrave'. Hit za hitom, voljena pjesma za voljenom pjesmom, publika svih generacija koja pjeva sve pjesme i Prljavci – zaista – nikada bolji!

'Zbogom dame, zbogom prijatelji', taj poetični završetak spektakla, došao je prebrzo. Oduševljeni nenadmašni Prljavci, oduševljena publika i besprijekorna produkcija – zaista ne može bolje!

Savršena uvertira ovom večernjem koncertnom druženju bilo je druženje u nešto intimnijoj atmosferi – vjerni fanovi imali su ove subote u sklopu Pantastic zone na Trgu bana Jelačića priliku družiti se sa svojim Prljavcima uz fotografiranje i autograme, a uzbuđenje zbog nadolazećeg koncerta moglo se osjetiti u zraku. Uz Prljavo Kazalište, Pantastic zona na Trg je dovela dobrodošlo osvježenje, zabavne aktivnosti i hrpu nagrada! Nakon i izuzetno uspješnog otvorenja u Zagrebu, Pantastic turneja kreće dalje.

Prva na redu je Koprivnica u koju Prljavci stižu već 6. lipnja i u kojoj nas, po svemu sudeći, čeka još jedan vrhunski glazbeni spektakl nakon cjelodnevnih zabavnih aktivnosti i druženja na glavnom gradskom trgu.

>> Rasprodan koncert Prljavog kazališta na Šalati!

Komentara 14

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:26 31.05.2015.

Kako to da je vama glavna vijest dolazak ostarjele turbo folk pevaljke na rock koncert? Htijeli ste istaknuti razliku, ili sto?

SV
svistevipametni
22:04 31.05.2015.

Heroj ulice, marina, previse suza u mome pivu, ako trazis nekoga, tu noc kad si se udavala, lupi petama, mojoj majci, crno bijeli svijet, mi plesemo, sve je lako kad si mlad, sto sad ljubav ima s tim.... Da ne nabrajam dalje... Stvarno one hit wonder nema sta

MI
mismis
00:30 01.06.2015.

citam komentare u kojima pljujete i jednostavno ne mogu vjerovat kaj citam!! Ali ne znam zakaj se uopce cudim kad je vama vrh glazbenog umijeca Severina, Lidija Bacic i tome slicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije