Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA LETU ZA LONDON

Princeza Kate iznenadila putnike

Kate Middleton
Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL
1/4
13.10.2016.
u 10:13

Odmah nakon što je vojvotkinja ušla u zrakoplov zavladala je nevjerica, no putnici su se brzo snašli i izvadili mobitele kako bi na društvenim mrežama podijelili taj događaj

Kate Middleton ponovno je dokazala zašto je sve omiljenija kod naroda. Vojvotkinja od Cambridgea vraćala se iz Nizozemske, gdje je bila u posjetu kralju Willemu-Alexanderu. Iako se mogla vratiti privatnim letom, Kate je izabrala redovnu liniju za London. Odmah nakon što je vojvotkinja ušla u zrakoplov zavladala je nevjerica, no putnici su se brzo snašli i izvadili mobitele kako bi na društvenim mrežama podijelili taj događaj.

Posjet princeze Kate Nizozemskoj bio je njezin prvi samostalni posjet nekoj zemlji nakon što je ušla u kraljevsku obitelj.

 

>>Kate Middleton i princ William razmjenjivali nježnosti u loži
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije